Suzuki Nine Knights MTB 2015 již od neděle

Už je to tady !!! Je tu další ročník freeridové akce Suzuki Nine Knights, který se odehraje v Livignu. Opět je postavená luxusní trať, kde jezdci jedou až 60km/h.

Kdo bude na Suzuki Nine Knights MTB 2015 jezdit?

- Zjistěte, kdo pytlích "se stal rytířem" divoké karty.
Livigno (ITA), 19 srpna 2015 - v roce 2015 Suzuki Nine Knights MTB kulatý stůl je nyní nastaveno tak, doplněný velkých jmen freeriders a tři "se stal rytířem" vítězové divoké karty. Kurz sestavení je na dobré cestě, obrovské hlavní kopy se svými dvěma reverzních přechody stoupající nad údolím Livigno a funkce stezka, jako je mini-​rampě brusle rychle se rozvíjející. Některé vážné vysílacího času a zábavy na koni je dopředu pro týden 31. srpna do 5. září 2015, kdy "Il Castello" na Mottolino Fun Mountain bude vidět mnoho focení a soutěž Big Air.

Jezdci na Suzuki Nine Knights 2015
Tento rok není výjimkou a seznam obsahuje zvučná jména. Akce se zúčastní  Britové Sam Reynolds a Sam Pilgrim, dále Geoff Gulevich (CAN), Szymon Godziek (POL), Peter Henke (GER) a Yannick Granieri (FRA). K naší radosti i  Švéd Martin Soderstrom, který v loňském roce získal "nejlepší trik" s jeho trojitou tailwhip, plánuje svůj návrat po dlouhé době. Objeví se i Nicholi Rogatkin (USA). Nově byl povýšen do rytířského stavu i Rampage legenda Kelly McGarry (NZL) a KC Deane známý také jako freeski profík. Hostitel akce Andi Wittman (GER), se zúčastní od bočních linií kvůli zranění.

Dále  "Become a Knights" Video soutěž vítěz divoká karta, jsou ...
Volba byla tvrdý pro porodce, z téměř 30 záznamů videa vybrat vítěze.Nakonec byli na týdenní klání vybráni tři jezdci: italský Torquato "Toto" Testa, Adolf Silva ze Španělska a Blake Samson z Velké Británie. Navíc, soudci se rozhodli pozvat některé z vynikajících jezdců na Big Air contest. Přidejte se k nám podívat Bartek Krzyszton (POL), Loek Quadflieg (NED), Eric Walenta (AUT), Daniele Ferri (ITA) a Mauro Toffaletti (ITA) kteří budou soutěžit s ostatními rytíři v sobotu 5. září.

> RIDERS LIST SUZUKI NINE KNIGHTS 2015Andi Brewi (AUT)
> KC Deane (USA)
> Szymon Godziek (POL)
> Yannick Granieri (FRA)
> Geoff Gulevich (CAN)
> Peter Henke (GER)
> Klemens Kaudela (AUT)
> Kelly McGarry (NZL)
> Sam Pilgrim (GBR)
> Timo Pritzel (GER)
> Sam Reynolds (GBR)
> Nicholi Rogatkin (USA)
> Blake Samson (GBR)
> Patrick Schweika (GER)
> Adolf Silva (ESP)
> Martin Söderström (SWE)
> Torquato Testa (ITA)
> Reece Wallace (CAN)
> Tobi Wrobel (GER)
>
> CONTEST DAY INVITES
> Daniele Ferri (ITA)
> Bartek Krzyszton (POL)
> Loek Quadflieg (NED)
> Mauro Toffaletti (ITA)
> Eric Walenta (AUT)

Další zajímavé články