The North Face Diva kemp vol. II

Iva Pechoutová a Bára Berdychová, holky co si zamilovaly bikové enduro, se rozhodly uspořádat druhý Diva kemp v JIzerkách.

Po jarním kempu jsme si řekli: "Bylo to super, uděláme další kemp.“ A proto jsme pro vás připravily již druhý bikový weekend od holek pro holky s holkama!

Kdy: 3. – 5.10.2014
Kde: Bedřichov v Jizerských horách
Co: Never Stop biking weekend pro holky, co se nebojí počasí ani výzev a dřinu chtějí kompenzovat relaxací v podobě jógy a pohodové společnosti.
Za kolik: 2.290,- Kč

Co vás začátkem října v Jizerkách čeká a nemine? Dobrý jídlo, jóga, společný vyjížďky, holčičí povídačky a vzájemný hec. 

KOUČOVÉ
S všestrannou bikerkou a skvělou koučkou Ivou Pechoutovou vás vezmeme na pečlivě vybraná místa v Jizerských horách, která máme nejen rády, ale víme, že nácvik techniky na nich pro vás může být přínosem. Na místě vždy zastavíme, kouč ukázkově najede úsek, vysvětlí techniku a my zopakujeme. Dle počtu přihlášených připravujeme maximálně dvě skupiny po 7 osobách a budeme se vám snažit zajistit i video couching, abyste své chyby neopakovaly.
Dalšími trenéry v záloze jsou Štěpán Holý – pedagog, didaktitk, sportovní všeuměl a klidná síla kempu – a Honza Pechout, lokál s nadměrnou energií, znalostí i těch nejzapadlejších trailů a technickou zdatností, která vám nedá spát. 

FILOZOFIE
Chceme se vzájemně motivovat a v rámci vyjížďky – najet v klidu pasáže, které se můžou na první pohled zdát jako oříšek, ale rozhodně nejsou neskousnutelné. Postupně tak zlepšit vaše skilzzz krok za krokem.

Víkend je určen pro zdatné i začínající riderky. Naší snahou je se vzájemně podporovat v dívčím kolektivu a posouvat tak své schopnosti. Pokud někdo nějaký úsek neprojede, tak ho prostě protlačí. Tragédie se nekoná! Radost a nadšení je důležitější.

Vstupenkou „do hry“ je zaplacení účastnické částky (přihlášky na mail info(at)apartmany-bedrichovka.cz, heslo DIVA KEMP) a přivezení pochutiny vlastní nebo cizí výroby, která nejlépe charakterizuje tvůj styl jízdy. Takže chilli papričky, prostě značí, že si vostrá holka. 

STRAVA
Vařit nám bude formou polopenze úspěšné duo Týna a Ondra, kteří se věnují vaření s láskou a své umění propagují na úspěšném blogu Mikyna v kuchyni (www.mikynavkuchyni.com). Připravovat pro vás budou zdravé a hlavně dobré vegetariánské pokrmy. Rohlík a paštika nebude. Zážitek však zaručen!

JÓGA A PŘEDNÁŠKA O FASTER EFT
Uvědomujeme si, že je třeba dřinu na kole kompenzovat uvolněním těla i mysli.
Pod dozorem zkušené a nadšené lektorky jógy Mirky Petráškové nás čeká 90 minut jógy.
Mirka nabízí lekce klasické pomalé jógy v tichu, která je zaměřená na vnitřní pozornost k dechu a na rovná záda. Každý cvičí ve svém rytmu a v rámci svého rozsahu. Trénujeme koncentraci, rovnováhu a schopnost relaxace.

Těšit se můžete i na přednášku o Faster EFT s praktickou ukázkou na dobrovolníkovi.
V rámci terapií a koučingu Mirka Petrášková používá techniku Faster EFT, která se dá snadno naučit a používat v běžném životě. Řeší všechny druhy negativních emočních stavů a s nimi spojený stres. Je to funkční nástroj při fyzické bolesti i psychických problémech, který je dostupný všem. Pokud chcete Mirku poznat ještě před kempem, navštivte ji na jejich stránkách - www.jogaterapie.cz.

OBLEČENÍ:
Týna Havlíčková
z e-​shopu SheBikes.cz přiveze na kemp dívčí bike oblečení, které bude možno omrknut, ozkoušet a případně se slevou zakoupit. 

UBYTOVÁNÍ:
Apartmány Bedřichovka
- k dispozici
jsou 4 velké apartmány pro 5-​7 osob. Pokud má někdo z vás chuť přijet i s přítelem, není problém, rádi ho ubytujeme a zajistíme mu polopenzi. Cena: 1.290,- Kč /​ víkend.

INFO MAIL:
Jakékoli dotazy prosím směřujte do mailu info(at)apartmany-bedrichovka.cz. Rádi odpovíme!

Doufáme, že se vám víkend zaryje pod kůži hluboko a na památku zůstanou skvělé vzpomínky a taky pár fotek od organizátorky Barbory „BeeBee“ Berdychové.

Emaily, které jsme dostaly po předchozím kempu nám udělaly ohromnou radost a motivovaly nás pokračovat. Věříme, že Vaši důvěru nezklameme. 

Týna:
„Víkend byl skvělej! Přijde mi, že co se výuky týče byl to nejintenzivnější kemp ze všech kempů, co jsem kdy byla. Na Singlu není moc v čem se zdokonalit, v bike parku se ti až tolik nevěnujou, ale tohle bylo epesní! Díky moc za to a už se těším na příště.“

Lucka:
"Díííky moc. Fakt úžasný víkend!" 

Bára:
"Byl to nejlepší kemp, kde jsem byla." 

Celý report z prvního The North Face Diva kempu od Báry Marešové si můžete přečíst na BikeandRide.cz

Doražte! Těšíme se na vás!

PS: Kdo má chuť, ať se k nám připojí na facebokové stránce Diva kempů.
 

Partneři akce jsou : The North Face, Dakine, SheBikes.cz, Coolich a Mikyna v kuchyni. 

Další zajímavé články