Japan Downhill uzavírá sezonu ve Špindlu

Všichni už jsou v Japonsku, tak já už tam taky jedu! Křičel Jára Spěšný již před dekádou a vyplatilo se. Stejně tak se vyplatí dorazit na druhý ročník Japan Downhillu do Špindlu, kde vás čeká hromadný sjezd na horských kolech. Závod, který je jen jednou za rok! Závod, kde může vyhrát každý! Každý, kdo je členem kamikadze teamu a ovládá jistý druh bojového umění. Umění vyhrávat a skloubit rychlost s prostorovým vnímáním, agresivitu s výbušností a technickou dovednost s fyzickou náročností. Ano, je to originál! A pro originál už dnes nemusíte brát letadlo do Tokia, ale stačí nakopnout vaší Toyotu, Suzuki nebo Hondu a vydat se směr Krkonoše 11. 10. 2014.

V sobotu a v neděli se otevřou brány lanové dráhy na Sv. Petru a vypustí stádo divoké zvěře na místní revír střežený bojovníky z Mrsn crew. Za jejich asistence nechá se vzniknout speciálnímu ringu pro všechny kategorie. Fight je rozdělen na dvě kola a tři kategorie (ženy, open a masters) z čehož první bitva bude sloužit jako kvalifikace pro volbu pozice a druhá bude nekompromisně závodní.
Jako bonus si můžete nechat změřit čas na pumptracku hned po skončení DH eliminátoru, překonat letošní nejrychlejší čas Michala Marošihi a sebrat velkou odměnu od Skiareálu Špindlerův Mlýn.
Žádný z návštěvníků nebude ochuzen ani o “Sumo” večírek v pubu Svatý Petr, kde živě zahrají Mama's project společně s F-​Brothers gang bangem! A co víc si přáti? Snad jen tu rikšu s gejšou...

Neděle bude patřit poslednímu zhoupnutí se společně na tamních svazích. Z kraje týdne bude na místě, nechat si tělo prošpikovat akupunkturou a zrelaxovat se na Marosanu end of the season, která vypukne další víkend v Žacléři!

Program:
Sobota 11.10.2014: 8.00 - 12.00 Volný trénink, registrace
14.00 Kvalifikace (hromadný start)
16.00 Finále (hromadný start)
17.00 Pumptrack masters vol. 3 (bikeparkitec)
19.00 Vyhlášení závodu a sumo párty (restaurace Sv. Petr)

Neděle 12.10.2014: 8.00 – 18.00 Volné ježdění

Jako bonus od Skiareálu Špindlerův Mlýn je připravená letenka za cenu „last minute“ bez ohledu na přihlášku do závodu. Celodenka za 350Kč a 3 jízdy/​den za 200Kč. Startovné a vstup na párty je zcela zdarma!
Lanovka v provozu do 18.00 hodin.

Další zajímavé články