Marosana End of the Season 2014 zná své datum

Šestnáct let slaví tisíce bikerů konec závodní sezóny spolu s Michalem Marošim. Legendární Marosana několikrát změnila místo svého konání i koncept, nikoliv však své příznivce. Dnes se z této kultovní akce stal unikátní bikový festival, na který se sjíždí tisíce příznivců MTB disciplín ze všech koutů střední Evropy. Pump track, Slopestyle, Dual slalom. Tři různé sporty, tři různé disciplíny, tři závody plné tvrdých soubojů a triků, které dostávají fanoušky do varu. Jedinečný koncept spojení tří různých sportů dává Marosaně již mnoho let punc výjimečnosti. Letošní akce se tak bude konat 17.-18.10. v Žacléři.

Díky svému jedinečnému konceptu se Marosana End Of the Season těší také velikému zájmu ze stran médií. Těmi nejzajímavějšími mediálními výstupy jsou vedle řady online reportáží a galerií a tištěných článků v časopisech a tisku také reportáže v celoplošných TV stanicích – ČT4 Sport, Nova Sport, Nova Fanda…

Marosana se před několika lety přestěhovala do starého opuštěného dolu v Žacléři, který jí propůjčil nezaměnitelnou industriální kulisu. Videa z posledních dvou ročníků vás vtáhnou do neopakovatelné atmosféry této kultovní akce!

Marosana je akce plná adrenalinu a nekonečných nocí, které se od začátku do konce nesou ve vybroušeném stylu! Další z mnoha atrakcí Marosany je také filmový večer se soutěží amatérských videí – Marosana MTB Filmbox. Do této soutěže se každoročně se svými videoprojekty přihlásí několik desítek autorů.

Další zajímavé články