Premiéře filmu Signatures přihlížela tisícovka diváků

Dlouho dobu jsme vás všechny informovali o nejrůznějších novinkách z natáčení nového bikového filmu Signatures od kluků z Fullface Production. Mohli jste vidět úryvky filmu či úžasné fotky z natáčení na Bali, Rakousku … od Jana Kasla. Po dvou letech usilovné práce se minulý pátek v pražském klubu Roxy uskutečnila dlouho očekávaná premiéra tohoto filmu.

Otevření klubu Roxy bylo naplánované na devátou hodinu a jak se hodinová ručička blížila k této hodině, prostor před klubem se začal dost rychle zaplňovat bikery a bikenadšenci z celé republiky, kterých nakonec bylo něco přes tisíc. Bylo hned jasné, že bude o zábavu a super atmosféru postaráno. Než vypukla celá premiéra bylo nutné nahodit se do správného race módu a to nešlo jinak než Jagermeisterem a závodem ve výměně duše na kole ze starýho olprana. Téhle sranda soutěže se zúčastnilo několik desítek zručných bikerů, ale tím nejrychlejším se stal Ondřej Bárta, loňský nepálský sjezdový šampión. Ondra svou zručností vyhrál fourcrossový rám Tomáše Slavíka, který si převzal na pódiu. Kluci mu dali i bonus v podobě mega velkých slipů, které si Ondra neváhal před celým klubem vyměnit za svoje trenky. Holky měly na co se dívat.

Po promítnutí marockého dobrodružství Marošáka a Gaspiho už následoval křest a promítnutí dlouho očekávaného českého bikového filmu Signatures. Před půlnocí se na pódiu divákům představila většina aktérů z filmu jako Tomáš Slavík, Teo Kováč, Tomáš Zejda, Guido Tschugg a samozřejmě i hlavní bossové Štěpán Romanov a Martin Vrbický. Po úvodní řeči bossů následovalo samotné křtění filmu, kterým byl pověřen Vávra Hradílek společně s Evou Samkovou. 

Popisovat film vám nebudu, ta nádhera se ani popsat nedá, to musíte vidět. Můžu jen říci, že se klukům celý film opravdu povedl a doufám, že film dostane nejedno ocenění ve filmových soutěžích. 

Po premiéře se rozběhl klasický barový večer, kde se konzumoval Jager ve velkém a debatovalo se o filmu a o bikingu vůbec. Já jsem se musel z párty odporoučet okolo půl druhý, ale věřím, že v té super atmosféře, která tam panovala to někteří táhli až do rána. Pokud jste nedorazili do Prahy tak se můžete těšit i na premiéry v jiných městech, ale to se dozvíte později. Zatím se koukněte alespoň na menší videozáznam z pražského křtu skvělého filmu Signatures. Být u toho stálo za to.

Foto: Jan Kopřiva

Další zajímavé články