Buyers Guide
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma 24" Street
Pokud u nás máte účet, přihlaste se.
Hodnocení: 0
Zadní nába na single může i nemusí být speciální. Prodávaj se redukce. Prodávaj je např. v Dookie.cz. Jinak na toto téma tu už někdo něco psal.
Odpovědět
Zdravím, Idem si skladať 24" bike výhradne na street. Rám si chcem kúpiť EXE24 a to, čo mi ostane zo starého biku preložiť na spomínaný rám. Chcem vyriešiť kolesá... Aké ráfiky, trápiť sa výpletom (?), aké náboje... Plášte sa mi zdajú vhodné Maxxis Holly Roller 24" - len akú hrúbku? Taktiež by som chcel špeciálne poradiť zadný náboj, chcem ho mať hlučný :-) Na voľnobehu... len neviem ktorý spĺňa túto požiadavku. A ešte, aký single speed? Zadný náboj musí byť spešl pre singlač? Prosím, prihliadajte na cenu. Dík, deli'
1tibika
Mara-Kotzot
letec
sába rybastian
ZOO-CORE-Freemanathor
pepe12
Poky.
Vetvicka
Tomáš „xveith“ Veith 8. 10. 2007 v 09.06 napsal:
Zadní nába na single může i nemusí být speciální. Prodávaj se redukce. Prodávaj je např. v Dookie.cz. Jinak na toto téma tu už někdo něco psal.
Odpovědět
„deli'“ 6. 10. 2007 v 15.58 napsal:
Zdravím,
Idem si skladať 24" bike výhradne na street. Rám si chcem kúpiť EXE24 a to, čo mi ostane zo starého biku preložiť na spomínaný rám.
Chcem vyriešiť kolesá... Aké ráfiky, trápiť sa výpletom (?), aké náboje... Plášte sa mi zdajú vhodné Maxxis Holly Roller 24" - len akú hrúbku?
Taktiež by som chcel špeciálne poradiť zadný náboj, chcem ho mať hlučný :-) Na voľnobehu... len neviem ktorý spĺňa túto požiadavku.
A ešte, aký single speed? Zadný náboj musí byť spešl pre singlač?
Prosím, prihliadajte na cenu.
Dík,
deli'
Odpovědět