Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „26" nebo 24"“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma 26" nebo 24"

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Jakub „kUb@js“ Krystyník 30. 9. 2007 v 23.41 napsal:

hej já sem moc ze špicemi problém neněl v zadu to mám na nábě s vysokou hranou a na alexu ráfku a uplně v klidu 3křížené a ve předu sem si na vzhled to 4x zakroutil a vyšlo mi to uplně pěkně jo a ohledně toho tak určitě je doporučuju něl sem strach že budu mít moc nísko kliky ale v pohodě ale když to fakt moc přehániš a naklániš tak o tu zem prostě hrábneš ale fakt jen někdy

Odpovědět

„malc0m“ 30. 8. 2007 v 12.49 napsal:

taky sem mel problemy se spicemi...vepredu sem musel 4x kroutit a porad jeste dost trci a vzadu sem musel zase 4x krizit a to sem bral jednu spici za 8kc x 72 to je nejakych 576 za spice, coz neni malo.

Odpovědět

Tomáš „J.a.X“ Kratěna 27. 8. 2007 v 22.02 napsal:

Napiš ještě pls jaké a jak dlouhé ty špice maš. Dík

Odpovědět

newim „norcob“ Woe 27. 8. 2007 v 20.35 napsal:

Tim jak nazyvas nestandartinim rozmerem spic bych se nezabyval zalezi jakou on ma nabu podle toho vybiras delku, ale je to v pohode timhle prispevkem bych se akorat odradil, ja mama vzadu normal nabu dabomb 10osa a rafek mtx a mama uplne normalni vyplet takze z toho si hlavu nedelej. :wink: ja beru spice za 10kc x32

Odpovědět

Tomáš „J.a.X“ Kratěna 27. 8. 2007 v 15.13 napsal:

24" jsou na ježdění určitě lepší, kolo je hravější, pevnější, snadněj ovladatelné a padáš z menší výšky :wink:
Na druhou stranu v ráfcích, pláštích a rámech pro 24" kola není takový výběr a já osobně zažívám největší problémy s výpletem. Špice mám zkrácené na nějaký nestandardní rozměr a pak je na nich vyválcovaný nový závit. Opravy jsou o to náročnější a nákladnější...
Jestli se ti ovšem výplet moc často nepocuchá, nebude to zas takový problém.

Odpovědět

newim „norcob“ Woe 25. 8. 2007 v 14.13 napsal:

Tak vyhod to ma nekolik 24" je urco pevnejsi protoze pri narazu na ni pusobi mensi paka a je to mensi cili hravejsi :D
, akorat na to sezenes mene plastu nez na 26" ale i tak se da z nabidky v pohode vybrat jinak jestli mas kotouc tak navarky ´neresis, pokud rafkove brzdy tak jasny potrebujes navarky na 24" cao. :wink:

Odpovědět

„Shadelp“ 25. 8. 2007 v 13.24 napsal:

Cau jezdim na 26" kolech a premyslim o prechodu na 24".Pls poradte jaky to ma vyhody nebo zapory. dik

Odpovědět

TOPlist TOPlist