Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Banshee scream“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Banshee scream

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„camelo“ 17. 10. 2007 v 16.25 napsal:

Cece asi takhle.Chtel jsem si to kolo koupit a tim padem pred koupi o nem co nejvic zjistit.Jestli jsis nevsim,tak to byla otazka s trema otaznikama a ne nejaka fama!
Informace z banshee bikes industry jsou,ze 05 a novejsi ramy maj tu zadni stavbu upravovanou za studena,aby zvysily tuhost a presne to jsem mel na mysli.
Takze jsem tu 04 proste nekoupil.

Odpovědět

Martin „maart“ Pospíchal 11. 10. 2007 v 14.08 napsal:

no tak ono nezalezi jen na geometrii toho ramu ale hodne i na materialu, takze pokud ram bude z "blata" tak muze mit geometrii jakou chce..

Odpovědět

Michal „majkl54“ Kunst 10. 10. 2007 v 22.55 napsal:

muzu se zeptat kde ses doslechl ze ty ramy praskaji? To je tady trosku takova fama s tim praskanim ramu, ne?
Protoze, konkretne Scream, staci se na nej podivat a i absolutnimu laikovi jako sem ja je jasny ze proste to kolo nepraskne, pokud nema nejakou vyrobni vadu nebo te neprejede nakladak.
Myslim ze podobna situace je u vsech znackovejch kol na freeride v tyhle cenovy kategorii. Chtelo by to nejakou statistiku, protoze tohle forum je plny vet jako "nekupuj, praskaj", moc tomu neverim, ale mozna se pletu.

Odpovědět

David „van.pepik“ Juřina 10. 7. 2007 v 13.09 napsal:

tak si vem 05 a sy v klidu :lol:

Odpovědět

„camelo“ 10. 7. 2007 v 12.43 napsal:

sem se doslech ze 04 a starsi screamy docela praskaj??? :idea:

Odpovědět

Anton „Semtex“ Šeremetjev 9. 7. 2007 v 22.05 napsal:

No podle toho v jakym je teda stavu.. Když bude vypadat dobře.. tak za nějakou rozumnějši cenu bych ho vzal.. ALe ja radši všechno new.. ;) :)

Odpovědět

David „van.pepik“ Juřina 9. 7. 2007 v 20.37 napsal:

To nevim ale libi se mi taky 8) :twisted:

Odpovědět

„camelo“ 9. 7. 2007 v 17.03 napsal:

jezdim banshee morphine a chci jeste jedno s perem pod zadkem a koukam na screama z bazaru.Rok 04.Je to dobry kolo???

Odpovědět

TOPlist TOPlist