Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Frame?“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Frame?

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Jakub „kUb@js“ Krystyník 7. 10. 2007 v 11.20 napsal:

ten da bomb je na 26 i na 24 já mám na něm 24 kola a uplně v pohodě a kliky mám 175 a o zem vůbec nehrabu a jestli nemáš kotouč tak v zadu je to na posunutí na v-brake

Odpovědět

Tomáš „J.a.X“ Kratěna 6. 10. 2007 v 19.11 napsal:

Jestli jsi o tom Shoku zacal uvazovat diky mne, tak jsem rad. Muzu ti rict, ze jsem s nim veeeeelice spokojeny. Je krasny, lehky, geometrie, kterou jsem si navrhnul, mi sedi na miru a hlavne drzi!! Pochybuju, ze mi nekdy praskne jako ty tri a-gangy pred nim, proste ocel je ocel. O exe 24 slysim poprve. Nevim, kolik stoji, ale rozhodne to bude vic nez pet a pul kaprika za ShoKa.
Podtrzeno secteno, se Shokem vlastni geometrie jsem nadmiru spokojen.

P.S. Kdybys mel zajem o moji geometrii, pisni na icq

Odpovědět

„freestyle_MTB_rider“ 1. 10. 2007 v 21.24 napsal:

kUb@js napsal:
<span class="quote">čau já sebu vozím rám od da bombu grenade je to ocel a poněrně za dobrou ceno já nem ho sehnal za 4ká a sem snímhodně spokojený a s alu rámem sem se taky moc neskamarádil prostě ocel je pevnější</span>
no a je na 24&quot;?

Odpovědět

Jakub „kUb@js“ Krystyník 30. 9. 2007 v 23.48 napsal:

čau já sebu vozím rám od da bombu grenade je to ocel a poněrně za dobrou ceno já nem ho sehnal za 4ká a sem snímhodně spokojený a s alu rámem sem se taky moc neskamarádil prostě ocel je pevnější

Odpovědět

Martin „maart“ Pospíchal 28. 9. 2007 v 22.09 napsal:

ja bych se chtel zeptat co rikate na tento author..
http://www.author-gang.cz/tribune/nadob…
muzu ho mit novej za neco malo pres 4k.. :)

Odpovědět

Daniel „szuter“ Kaminski 28. 9. 2007 v 10.22 napsal:

Czuz! Ja bych pockal na authora, jinak bych bral NS ale zda se mi ze za ty ramy chtej strasne moc penez, platis za znacku, si myslim. Zkus kuknout po jinych ramech v PL, maj docela dobre za dobrou cenu treba Prodigy 9.81 OctanOne atd. A svoji geo, to bych vzal treba z authora, nebo NS a nechal si to svarit. Tak hodne zdaru, czuz!

Odpovědět

kuba „audiac“ Vostatek 27. 9. 2007 v 11.53 napsal:

freestyle_MTB_rider napsal:
<span class="quote">
audiac napsal:
<span class="quote">u toho Shoka je to tezky, teoreticky by to mohla byt nejlepsi volba, nechat si uvarit ram primo na sebe... ale jinak asi NS...</span>
no jo jenže ta geometrie je těžká no, nevím odkud ju zebrat asi bych ju zebral z ganga a dal kratší zadní stavbu a delší přední stavbu... ale měl bych strach že bych si udělal vlastní geometrii a pak bych zjistil že je totálně napič s toho mám nejvíc strach...</span>
myslim, ze ty co to varej s tim maj dost zkusenosti a ze ti s tim pomuzou a poradej.. tolik bych se toho nebal. ikdyz chapu, ze to je trochu risk a precejen kdyz to bude seriovka, tak to mas na koho svist :lol:

Odpovědět

„freestyle_MTB_rider“ 27. 9. 2007 v 09.49 napsal:

audiac napsal:
<span class="quote">u toho Shoka je to tezky, teoreticky by to mohla byt nejlepsi volba, nechat si uvarit ram primo na sebe... ale jinak asi NS...</span>
no jo jenže ta geometrie je těžká no, nevím odkud ju zebrat asi bych ju zebral z ganga a dal kratší zadní stavbu a delší přední stavbu... ale měl bych strach že bych si udělal vlastní geometrii a pak bych zjistil že je totálně napič s toho mám nejvíc strach...

Odpovědět

kuba „audiac“ Vostatek 26. 9. 2007 v 22.01 napsal:

u toho Shoka je to tezky, teoreticky by to mohla byt nejlepsi volba, nechat si uvarit ram primo na sebe... ale jinak asi NS...

Odpovědět

„freestyle_MTB_rider“ 26. 9. 2007 v 14.21 napsal:

Zdarec bikeři potřebuju helpnouti. Mám zájem o koupi nového rámu na mé streetové ježdění. V mé paměti utkvěl duralový rám jako nevhodný pro mé ježdění, proto jsem se musel rozhodnouti o rám ocelový. Potřeboval bych poradit jakýže rám na 24čtyrky kolesa si to mám poříditi. Můj výběr je následující: Autur Exe 2008
http://www.author-gang.cz/tribune/sysad…
Další z možností je rám na zakázku od firmy Shok
A poslední varianta je NS bikes Capital - www.nsbikes.pl

Poraďte prosím děkuji

Odpovědět

TOPlist TOPlist