ten da bomb je na 26 i na 24 já mám na něm 24 kola a uplně v pohodě a kliky mám 175 a o zem vůbec nehrabu a jestli nemáš kotouč tak v zadu je to na posunutí na v-brake
Jestli jsi o tom Shoku zacal uvazovat diky mne, tak jsem rad. Muzu ti rict, ze jsem s nim veeeeelice spokojeny. Je krasny, lehky, geometrie, kterou jsem si navrhnul, mi sedi na miru a hlavne drzi!! Pochybuju, ze mi nekdy praskne jako ty tri a-gangy pred nim, proste ocel je ocel. O exe 24 slysim poprve. Nevim, kolik stoji, ale rozhodne to bude vic nez pet a pul kaprika za ShoKa.
Podtrzeno secteno, se Shokem vlastni geometrie jsem nadmiru spokojen.
P.S. Kdybys mel zajem o moji geometrii, pisni na icq
kUb@js napsal:
<span class="quote">čau já sebu vozím rám od da bombu grenade je to ocel a poněrně za dobrou ceno já nem ho sehnal za 4ká a sem snímhodně spokojený a s alu rámem sem se taky moc neskamarádil prostě ocel je pevnější</span>
no a je na 24"?
čau já sebu vozím rám od da bombu grenade je to ocel a poněrně za dobrou ceno já nem ho sehnal za 4ká a sem snímhodně spokojený a s alu rámem sem se taky moc neskamarádil prostě ocel je pevnější
Czuz! Ja bych pockal na authora, jinak bych bral NS ale zda se mi ze za ty ramy chtej strasne moc penez, platis za znacku, si myslim. Zkus kuknout po jinych ramech v PL, maj docela dobre za dobrou cenu treba Prodigy 9.81 OctanOne atd. A svoji geo, to bych vzal treba z authora, nebo NS a nechal si to svarit. Tak hodne zdaru, czuz!
freestyle_MTB_rider napsal:
<span class="quote">
audiac napsal:
<span class="quote">u toho Shoka je to tezky, teoreticky by to mohla byt nejlepsi volba, nechat si uvarit ram primo na sebe... ale jinak asi NS...</span>
no jo jenže ta geometrie je těžká no, nevím odkud ju zebrat asi bych ju zebral z ganga a dal kratší zadní stavbu a delší přední stavbu... ale měl bych strach že bych si udělal vlastní geometrii a pak bych zjistil že je totálně napič s toho mám nejvíc strach...</span>
myslim, ze ty co to varej s tim maj dost zkusenosti a ze ti s tim pomuzou a poradej.. tolik bych se toho nebal. ikdyz chapu, ze to je trochu risk a precejen kdyz to bude seriovka, tak to mas na koho svist :lol:
audiac napsal:
<span class="quote">u toho Shoka je to tezky, teoreticky by to mohla byt nejlepsi volba, nechat si uvarit ram primo na sebe... ale jinak asi NS...</span>
no jo jenže ta geometrie je těžká no, nevím odkud ju zebrat asi bych ju zebral z ganga a dal kratší zadní stavbu a delší přední stavbu... ale měl bych strach že bych si udělal vlastní geometrii a pak bych zjistil že je totálně napič s toho mám nejvíc strach...
Zdarec bikeři potřebuju helpnouti. Mám zájem o koupi nového rámu na mé streetové ježdění. V mé paměti utkvěl duralový rám jako nevhodný pro mé ježdění, proto jsem se musel rozhodnouti o rám ocelový. Potřeboval bych poradit jakýže rám na 24čtyrky kolesa si to mám poříditi. Můj výběr je následující: Autur Exe 2008 http://www.author-gang.cz/tribune/sysad…
Další z možností je rám na zakázku od firmy Shok
A poslední varianta je NS bikes Capital - www.nsbikes.pl
Hodnocení: 0
Jakub „kUb@js“ Krystyník 7. 10. 2007 v 11.20 napsal:
ten da bomb je na 26 i na 24 já mám na něm 24 kola a uplně v pohodě a kliky mám 175 a o zem vůbec nehrabu a jestli nemáš kotouč tak v zadu je to na posunutí na v-brake
Odpovědět
Tomáš „J.a.X“ Kratěna 6. 10. 2007 v 19.11 napsal:
Jestli jsi o tom Shoku zacal uvazovat diky mne, tak jsem rad. Muzu ti rict, ze jsem s nim veeeeelice spokojeny. Je krasny, lehky, geometrie, kterou jsem si navrhnul, mi sedi na miru a hlavne drzi!! Pochybuju, ze mi nekdy praskne jako ty tri a-gangy pred nim, proste ocel je ocel. O exe 24 slysim poprve. Nevim, kolik stoji, ale rozhodne to bude vic nez pet a pul kaprika za ShoKa.
Podtrzeno secteno, se Shokem vlastni geometrie jsem nadmiru spokojen.
P.S. Kdybys mel zajem o moji geometrii, pisni na icq
Odpovědět
„freestyle_MTB_rider“ 1. 10. 2007 v 21.24 napsal:
kUb@js napsal:
<span class="quote">čau já sebu vozím rám od da bombu grenade je to ocel a poněrně za dobrou ceno já nem ho sehnal za 4ká a sem snímhodně spokojený a s alu rámem sem se taky moc neskamarádil prostě ocel je pevnější</span>
no a je na 24"?
Odpovědět
Jakub „kUb@js“ Krystyník 30. 9. 2007 v 23.48 napsal:
čau já sebu vozím rám od da bombu grenade je to ocel a poněrně za dobrou ceno já nem ho sehnal za 4ká a sem snímhodně spokojený a s alu rámem sem se taky moc neskamarádil prostě ocel je pevnější
Odpovědět
Martin „maart“ Pospíchal 28. 9. 2007 v 22.09 napsal:
ja bych se chtel zeptat co rikate na tento author..
http://www.author-gang.cz/tribune/nadob…
muzu ho mit novej za neco malo pres 4k.. :)
Odpovědět
Daniel „szuter“ Kaminski 28. 9. 2007 v 10.22 napsal:
Czuz! Ja bych pockal na authora, jinak bych bral NS ale zda se mi ze za ty ramy chtej strasne moc penez, platis za znacku, si myslim. Zkus kuknout po jinych ramech v PL, maj docela dobre za dobrou cenu treba Prodigy 9.81 OctanOne atd. A svoji geo, to bych vzal treba z authora, nebo NS a nechal si to svarit. Tak hodne zdaru, czuz!
Odpovědět
kuba „audiac“ Vostatek 27. 9. 2007 v 11.53 napsal:
freestyle_MTB_rider napsal:
<span class="quote">
audiac napsal:
no jo jenže ta geometrie je těžká no, nevím odkud ju zebrat asi bych ju zebral z ganga a dal kratší zadní stavbu a delší přední stavbu... ale měl bych strach že bych si udělal vlastní geometrii a pak bych zjistil že je totálně napič s toho mám nejvíc strach...</span>
myslim, ze ty co to varej s tim maj dost zkusenosti a ze ti s tim pomuzou a poradej.. tolik bych se toho nebal. ikdyz chapu, ze to je trochu risk a precejen kdyz to bude seriovka, tak to mas na koho svist :lol:
Odpovědět
„freestyle_MTB_rider“ 27. 9. 2007 v 09.49 napsal:
audiac napsal:
no jo jenže ta geometrie je těžká no, nevím odkud ju zebrat asi bych ju zebral z ganga a dal kratší zadní stavbu a delší přední stavbu... ale měl bych strach že bych si udělal vlastní geometrii a pak bych zjistil že je totálně napič s toho mám nejvíc strach...
Odpovědět
kuba „audiac“ Vostatek 26. 9. 2007 v 22.01 napsal:
u toho Shoka je to tezky, teoreticky by to mohla byt nejlepsi volba, nechat si uvarit ram primo na sebe... ale jinak asi NS...
Odpovědět
„freestyle_MTB_rider“ 26. 9. 2007 v 14.21 napsal:
Zdarec bikeři potřebuju helpnouti. Mám zájem o koupi nového rámu na mé streetové ježdění. V mé paměti utkvěl duralový rám jako nevhodný pro mé ježdění, proto jsem se musel rozhodnouti o rám ocelový. Potřeboval bych poradit jakýže rám na 24čtyrky kolesa si to mám poříditi. Můj výběr je následující: Autur Exe 2008
http://www.author-gang.cz/tribune/sysad…
Další z možností je rám na zakázku od firmy Shok
A poslední varianta je NS bikes Capital - www.nsbikes.pl
Poraďte prosím děkuji
Odpovědět