Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „holka na biku :)“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma holka na biku :)

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Pavel „maxxis.p“ Hon 13. 7. 2008 v 22.39 napsal:

mam asi 170 cm a mam p3 a jako jsem moc spokojenej je to pevny lehky a geometrie moc super určo bych doporučil

Odpovědět

Jirka „snake323“ 15. 6. 2008 v 20.14 napsal:

no s tou lehkosti nevim ja měl 06 a ten ram měl snad 4kg docela zahul ted mam ACT a je to o něčem jinym ja bych možná doporučil A-gang 24:00 je to na 24" tak je to o něco menší a lehčí a letoší exe 24:00 by možná stalo za zvažení je i docela levný http://www.author.cz/kola/katalog/&…

Odpovědět

Ondra „Janec“ 14. 6. 2008 v 21.44 napsal:

ten exe je lehky a dobry ale uz jsem jich vidle par prasklych..maj strasne tenke trubky... so takhle si oupit jen ten ram od DW maj tam na 4x vaha pod dve kila a zbytek doskladat

Odpovědět

„Vondry“ 3. 5. 2008 v 00.15 napsal:

Myslim, že exe by byl pro tebe dobrej... Nebude moc těžkej a za cenu má pomalu lepší výbavu než spešl... Ale už sem viděl jeden exe prasklej, ale to ti stvojí váho nehrozí asi...

Odpovědět

„sanko“ 22. 3. 2008 v 18.16 napsal:

slaidy napsal:
<span class="quote">čaute,
mám takovou prosbu. Chci si koupit nový kolo, pevnej rám na street, dirty. Uvažuju o specialized, norco nebo něco takovýho(meridu jsem jednu zrušila), problém je že kamkoli přijdu, respekt žádnej a kámoši neuznávaj že mě může bavit to co je :D vím proč a chápu...nicméně možná bych zasloužila šanci a jdu do toho sama :twisted: takže může mi někdo předat pár rad? Jsem docela malá, mám 160cm a 55kilo tak nemůžu mít žádnout těžkou krávu, ale &quot;dámskej&quot; rám bojkotuju předem. Co byste doporučili borci?

Díky</span>

stav se ve Zlíně a tam ti poradí...jestli to teda není pro Tebe z ruky??

Odpovědět

„lamia“ 8. 3. 2008 v 11.07 napsal:

Cau taky si muzes koupit author exe 2008 je hooodne libovej a nebo si koupit jenom ram a zbytek postav.

Odpovědět

„slaidy“ 5. 3. 2008 v 19.48 napsal:

Dík moc, já na to mrknu, ten spesl p-grom se mi zamlouvá, cenově se zatím v pohodě vlízám, takže supr. Jsem ráda že někdo překonal chlapskou hrdost a poradil :wink:
Dyžtak se ještě ozvu jak jsem dopadla:)

Odpovědět

John „John.Pitlin“ Pitlin 1. 3. 2008 v 10.46 napsal:

Ja mám taky rám Konu scrap 05 ve velikosti XS(13&quot;) s 24&quot; koly. Tendle rám bych ti nedoporučil protoze ma moc dlouhou zadni stavbu. A zadní stavba nemá horizontalni patky takze jestli mas singla tak budes potřebovat napínák.
Bych ti doporučil: :wink:
-určitě 24&quot; kola
-pokud jen samotnej ram tak NS suburban08 na 24&quot; kola
http://www.katmar.cz/katalog_pdf/ns_bik…
-jestli komlet tak něco od NS:
http://www.mtbs.cz/katalog08.html?m=2965
nebo:
http://www.bike007.cz/enduro-dirt-mtb/s…

Odpovědět

„medivo“ 29. 2. 2008 v 21.49 napsal:

Hehe husty :)

Rozhodne bych ti doporucil neco hodne malyho ja merim asi 170
a mam konu s ramem 13,5 a sem fakt spokojenej a co se tyce konkretniho bajku asi zalezi jakou cenu si predstavujes.
Rozhodne bych vyloucil Gt do toho bych nesel no splesl nevim co si predstavujes jestli z P serie tak tam mas nejlevnejsi ocelaka a do toho radsi nechod je to docela cihlicka:D a ty vostatni uz sou drazsi ale dobry:)

Ja mam konu scrapa z 2007 a poridil sem ji asi za 23 a tam mi vyhovuje tak konu bych videl jako jednu z moznosti ..norca sou taky drazsi a mozna se treba mrkni este na Haro ale to sem nak nikdy moc nezkoumal

Odpovědět

„slaidy“ 29. 2. 2008 v 12.38 napsal:

čaute,
mám takovou prosbu. Chci si koupit nový kolo, pevnej rám na street, dirty. Uvažuju o specialized, norco nebo něco takovýho(meridu jsem jednu zrušila), problém je že kamkoli přijdu, respekt žádnej a kámoši neuznávaj že mě může bavit to co je :D vím proč a chápu...nicméně možná bych zasloužila šanci a jdu do toho sama :twisted: takže může mi někdo předat pár rad? Jsem docela malá, mám 160cm a 55kilo tak nemůžu mít žádnout těžkou krávu, ale &quot;dámskej&quot; rám bojkotuju předem. Co byste doporučili borci?

Díky

Odpovědět

TOPlist TOPlist