Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Jak nejlepe pripravit kolo na sezonu??“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Jak nejlepe pripravit kolo na sezonu??

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Biker „biker-z-ml“ Bikerský 31. 7. 2008 v 16.09 napsal:

WD40 je fakt dobrý a to klidně zaručí.Pomohlo mi celkově s BIKEM a hlavně se zarezlým řetězem![size=24:142f7f8e66][color=darkblue:142f7f8e66]Dop oručuju[/color:142f7f8e66][/size:142f7f8e66]!

Odpovědět

„kenny4545“ 13. 7. 2008 v 19.11 napsal:

jójó..souhlasím WD40 je nejvíc. aji v padesatce dirtbikeru ho vychvalili :wink:

Odpovědět

„Pedal“ 27. 5. 2008 v 21.58 napsal:

sky napsal:
<span class="quote">Ok, já s tím to kolo teda postříkám. Jedno WD40 máme doma v garáži, náhoda :lol:</span>

zadna nahoda...WD40 ma kazdy kdo ma garaz je to stara dobra vec

Odpovědět

„sky“ 26. 5. 2008 v 20.11 napsal:

Ok, já s tím to kolo teda postříkám. Jedno WD40 máme doma v garáži, náhoda :lol:

Odpovědět

„biker666“ 20. 5. 2008 v 18.58 napsal:

sky napsal:
<span class="quote">Ok a s tím WD40 se dá co všechno ošéfovat? Ty videa jsou sice hezký, ale nic konkrétního o kolu. S tím prostě nastříkám kolo, aby nezrezlo? :D</span>

Tak WD40 je supr jako prevence pred agresivni vlchkosti...treba jako ochrana retezu to vyzkousene

Odpovědět

„sky“ 17. 5. 2008 v 16.59 napsal:

Ok a s tím WD40 se dá co všechno ošéfovat? Ty videa jsou sice hezký, ale nic konkrétního o kolu. S tím prostě nastříkám kolo, aby nezrezlo? :D

Odpovědět

„Pedal“ 17. 5. 2008 v 15.45 napsal:

tak ja sme zacal kvuli tomu nosit jedno WD v kapsi :) :) :) delaji je aj v kapesnim provedeni

Odpovědět

„biker666“ 13. 5. 2008 v 18.43 napsal:

Pedal napsal:
<span class="quote">
biker666 napsal:
<span class="quote">
sky napsal:
<span class="quote">ty jo a kde se to dá sehnat? Normálně v obchoďáku se sportovníma věcma, supermarketu nebo někde ve specializovaných shopech? Ať nehledám zbytečně..</span>

jasny.. WD-40 koupis to v obchodaku... a nebo koukni na web pokud chces presne... www.wd40.cz</span>

podle webu jde videt, ze WD 40 pomuze vzdy a vsude...dobre videa :)</span>

Tak o tech videjich na www.wd40.cz bych se moc nezminoval.... :lol: :lol: :lol:

Odpovědět

„Pedal“ 9. 5. 2008 v 11.01 napsal:

biker666 napsal:
<span class="quote">
sky napsal:
<span class="quote">ty jo a kde se to dá sehnat? Normálně v obchoďáku se sportovníma věcma, supermarketu nebo někde ve specializovaných shopech? Ať nehledám zbytečně..</span>

jasny.. WD-40 koupis to v obchodaku... a nebo koukni na web pokud chces presne... www.wd40.cz</span>

podle webu jde videt, ze WD 40 pomuze vzdy a vsude...dobre videa :)

Odpovědět

„biker666“ 7. 5. 2008 v 19.43 napsal:

sky napsal:

jasny.. WD-40 koupis to v obchodaku... a nebo koukni na web pokud chces presne... www.wd40.cz

Odpovědět

Jan „jgreen“ Zelenka 7. 5. 2008 v 14.10 napsal:

sky napsal:

jojo jedine WD40, je fakt nejlepsi..

a sehnat se da pomerne vsude od bauhasu pres tesca atd..

Odpovědět

John „John.Pitlin“ Pitlin 6. 5. 2008 v 19.28 napsal:

ja na hlavovy a na kliky pouzivam vazelinu a na retez nejakej ten silikonovej sprej

Odpovědět

„sky“ 6. 5. 2008 v 17.33 napsal:

ty jo a kde se to dá sehnat? Normálně v obchoďáku se sportovníma věcma, supermarketu nebo někde ve specializovaných shopech? Ať nehledám zbytečně..

Odpovědět

„Pedal“ 4. 5. 2008 v 23.18 napsal:

jjjj WDecko je v pohode, mame to v garazi a dlouho to tam nikdy nevydrzi...pouzivame to nacokoliv...povolovani, mazani...super osvedcena kvalita za rozumnou cenu

Odpovědět

„biker666“ 4. 5. 2008 v 13.08 napsal:

sky napsal:
<span class="quote">Mazat čím přesně? Jsou nějaký speciální připravky? Jo a mám problém s řetězem, pořád mi padá. Dá se to nějak ošéfovat doma nebo je elpší to dát zkušenějším rukám?</span>

Tak ja pouzivam vec co se jmenuje WD40.. je to ve spreji a luxusne se to vsude dostane... dobry na cokoli.. na retez a taky to pouzivam kdyz pripravuji kolo na zimu... nemam moc mista tak jej ukladam do sklepa kde je celkem vlchko coz kolu moc neveci... ale WDcko to jisti...

Odpovědět

„Pedal“ 2. 5. 2008 v 14.37 napsal:

camelo napsal:
<span class="quote">Rozebrat do sroubku,vycistit,promazat a celou sezonu na nej nesahat!!!
Vysledek zarucenej! :D</span>

nesahat ve smyslu nejezdit??? :)

Odpovědět

„sky“ 1. 5. 2008 v 10.31 napsal:

Mazat čím přesně? Jsou nějaký speciální připravky? Jo a mám problém s řetězem, pořád mi padá. Dá se to nějak ošéfovat doma nebo je elpší to dát zkušenějším rukám?

Odpovědět

„am!go“ 27. 4. 2008 v 19.36 napsal:

Utahnout vsechny srouby, promazat a trada. Pred druhou jizdou to jeste jednou schecknout a trada.

Odpovědět

„biker666“ 27. 4. 2008 v 14.24 napsal:

jou... kazdopadne by si to mel kazdyresit sam.... a neplatit nehorazny prachy za servis..

Odpovědět

„camelo“ 21. 4. 2008 v 15.49 napsal:

Rozebrat do sroubku,vycistit,promazat a celou sezonu na nej nesahat!!!
Vysledek zarucenej! :D

Odpovědět

< novější12

TOPlist TOPlist