Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „kliky“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma kliky

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Daniel „szuter“ Kaminski 27. 3. 2008 v 18.58 napsal:

Na prave strane (u prevodniku) ma miska levy zavit, tzn. povolujes do prava. na strane leve ma miska normalni zavit, takze povolujes do leva. Proste prava povolujes doleva, leva povolujes doprava:)

Odpovědět

„medivo“ 27. 3. 2008 v 18.11 napsal:

No ten klic sem koupil asi za 2 kila v bikeshopu a heled kdyz si to sundal prosimte rekni na kterou stranu se to povoluje kdyz si stoupnes celem k ty misce co povolujes?

Odpovědět

Daniel „szuter“ Kaminski 27. 3. 2008 v 10.24 napsal:

Czuz! Doporucuju si koupit naradi ke klikam co mas na kole:).

Odpovědět

„skacel55“ 26. 3. 2008 v 19.40 napsal:

a kde ten spešl klič seženu? ja sem hodil ram dosvěraku a nakec to povolilo :D sice je to celkem dojebany ale hlavně že je to dole

Odpovědět

„medivo“ 26. 3. 2008 v 19.27 napsal:

Myslis takovy to s tema drazkama ?? Hej to sem sundaval musis na to myt spesl klic jinak to vorves a ma to zavit tak aby se to povolovalo proti smeru slapani myslim takze bacha na to ja to jednou pekne zjebal

Odpovědět

„skacel55“ 26. 3. 2008 v 17.47 napsal:

no tak kliky sem už sundal,ale teď je tu zase dalši problem...na prave straně sem střed oddělal, ale na leve mi to nejde povolit a pořád tam má tu kroužku(ne tu hvězdici uvnitře středu ale takovou tu kroužku která je hned vedle klik na leve straně...sou tam takovy debilni zuby...nevite jak to povolit?

Odpovědět

Daniel „szuter“ Kaminski 26. 3. 2008 v 17.30 napsal:

skacel55 napsal:
<span class="quote">zdarec...nemůžu sundat z biku kliky...prava klika(jak je převodnik) je v pohodě ale ta leva je buď totalně dorvana nebo je tam opačnej zavit...poraďte dikec</span>
Czuz! Kliky sou prisroubovany sroubama na kterych je klasicky pravy zavit, takze normalne je povolis do leva. Pokud nejde sundat tak pouzij oroginalni stahovak http://www.koloshop.cz/stahovaky,-naradi-94/stahovak-na-kliky-4-hran/
A jestli to nejde ani timhle tak potom zkus nekde pucit stahovak, ktery se pouzival treba u starsich aut na kotouce. nebo tak neco http://www.grent.cz/stahovak-dvouramenn…
mam doma podobny jenom ze ma nastavitelnou sirku ramen. Pak uz je jenom otazka jestli je misto na klice za ktere to zachytis.
tak hodne zdaru! Jo a pamatuj ze kdyz to nejde silou musi to jit vetsi SILOU!!!A kdyz pri tom neco zlomis tak to tam asi nepatrilo:-D

Odpovědět

„skacel55“ 26. 3. 2008 v 15.35 napsal:

zdarec...nemůžu sundat z biku kliky...prava klika(jak je převodnik) je v pohodě ale ta leva je buď totalně dorvana nebo je tam opačnej zavit...poraďte dikec

Odpovědět

TOPlist TOPlist