Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „kolo pro zacatecnika“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma kolo pro zacatecnika

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„medivo“ 15. 9. 2007 v 15.20 napsal:

malej nebude to si pis cim mensi tim lepsi na ovladani:D

Odpovědět

Michal „majkl54“ Kunst 14. 9. 2007 v 22.25 napsal:

diky za rady, ale nakonec kupuju toho authora agang pm, nasel sem ho za 18 litru na webu, takze za tu cenu neni asi co resit. Doufam ze mi nebude moc malej.

Odpovědět

„medivo“ 13. 9. 2007 v 19.26 napsal:

gt nekupuj na to kolik sojej sou nic moc radsi si do kony za 25 muzes mit klidne stuffa :lol:

Odpovědět

Filip „Scoty“ 11. 9. 2007 v 18.00 napsal:

majkl54 napsal:
<span class="quote">proc nektery celoodpruzeny kola, s vyssi radou prehazky, lepsima brzdama a nizssi hmotnosti jsou levnejsi nez nejaky dirtovy kolo, kery ma tyhle veci horsi.
Jaky sou tam pak jeste rozdily? Neni to proto ze ted zrovna leti street a tyhle veci tak je to drazsi? Jestli se pak nevyplati koupit rovnou nejakyho fulla.</span>nene tak to není záleží od druhu výrobce a komponentů..kvalitní celoodpružené kolo se pohybuje okolo třicetitisíc..pokud nemyslíš marketovky což jsou uplné šmejdy..dirtová kola se pohybují od osmi např. Can Bums,ty jsou kvalitní až nahoru.. na dirt určitě GT Trail a pokud chceš celoodpružené tak zančku Can Bums..

Odpovědět

Michal „majkl54“ Kunst 10. 9. 2007 v 20.09 napsal:

jo BTW: kdyz uz si tady tak sam povidam:) co znamena v popisu kola Velikost: 14&quot; a Rám: 26&quot;, - co je teda tech 14palcu?

Odpovědět

Michal „majkl54“ Kunst 10. 9. 2007 v 19.28 napsal:

proc nektery celoodpruzeny kola, s vyssi radou prehazky, lepsima brzdama a nizssi hmotnosti jsou levnejsi nez nejaky dirtovy kolo, kery ma tyhle veci horsi.
Jaky sou tam pak jeste rozdily? Neni to proto ze ted zrovna leti street a tyhle veci tak je to drazsi? Jestli se pak nevyplati koupit rovnou nejakyho fulla.

Odpovědět

Tomáš „Tomas250“ Kývala 9. 9. 2007 v 20.56 napsal:

majkl54 napsal:
<span class="quote">no tak dik. Ja proste potrebuju kolo, na kterym se mi budou dobre ucit streetovy veci, ale soucasne pro nej nebude problem vikend treba v jesenikach, vyslapat si nejakej kopecek, dat si nejakej sjezd
- je mi jasny ze se asi vic nadru, protoze je to kolo mensi a tak, ale to mi tak nevadi.
A jeste sem se chtel zeptat jaka je nejlepsi velikost ramu.</span>
No ty kola zase nejsou tak malý... 26 je myslim standartní velikost né??akorát možná se nadřeš kvuli tomu že sou dost široký pláště(na silnici musíš o dost víc šlapat) a třeba taky méně převodů.....a když by sis vytáhl sedlo nahoru tak se na tom jede docela i pohodlně:D :wink:

Odpovědět

Filip „Scoty“ 9. 9. 2007 v 19.56 napsal:

majkl54 napsal:
<span class="quote">no tak dik. Ja proste potrebuju kolo, na kterym se mi budou dobre ucit streetovy veci, ale soucasne pro nej nebude problem vikend treba v jesenikach, vyslapat si nejakej kopecek, dat si nejakej sjezd
- je mi jasny ze se asi vic nadru, protoze je to kolo mensi a tak, ale to mi tak nevadi.
A jeste sem se chtel zeptat jaka je nejlepsi velikost ramu.</span> rozhodně GT :wink: mrkni na www.bikecentrum.cz

Odpovědět

Michal „majkl54“ Kunst 9. 9. 2007 v 11.45 napsal:

no tak dik. Ja proste potrebuju kolo, na kterym se mi budou dobre ucit streetovy veci, ale soucasne pro nej nebude problem vikend treba v jesenikach, vyslapat si nejakej kopecek, dat si nejakej sjezd
A jeste sem se chtel zeptat jaka je nejlepsi velikost ramu.

Odpovědět

Filip „Scoty“ 9. 9. 2007 v 09.54 napsal:

majkl54 napsal:
<span class="quote">Ahoj, potreboval bych od vas tip na kolo na street/dirt + normalni jezdeni treba na horach a tak. Predstavuju si cenu kolem 20 tis +/-.
Problem je v tom ze sem docela vysokej 190 a tezkej 90 kilo tak aby to neco vydrzelo.
Taky by me zajimalo na jaky komponenty se soustredit pri vyberu - jestli ma smysl dat hodne do brzd nebo do vidlice, prehazky a tak.
Jinak se mi vzhledove docela libi A-GANG PM, ale je to uz trochu vic nez do toho chci vrazit a s authorama nemam moc dobry zkusenosti s normalnim horalem - je to dobry kolo?

Diky moc za tipy</span> Rozhodně si pořiď GT,mám GT a jsem s ním spokojen a ty chceš street a dirt do hor? :shock: to jsem trošku nepochopil,ale to je jedno rozhodně vybírej ze značek GT,Cannondale,Rock Machine,Schwinn,.. a vždycky si nech poradit od skušených prodejců,nevím sice z kama jsi ale na moravě je prodejna JUVACYKLO a tam jsou borci..Zajdi prostě do nějakého kvalitního shopu a tam se ptej co a jak napřed řekni cenu a oni ti řeknou co je v té cenové relaci nejpřijatelnější...

Odpovědět

Michal „majkl54“ Kunst 9. 9. 2007 v 09.46 napsal:

Ahoj, potreboval bych od vas tip na kolo na street/dirt + normalni jezdeni treba na horach a tak. Predstavuju si cenu kolem 20 tis +/-.
Problem je v tom ze sem docela vysokej 190 a tezkej 90 kilo tak aby to neco vydrzelo.
Taky by me zajimalo na jaky komponenty se soustredit pri vyberu - jestli ma smysl dat hodne do brzd nebo do vidlice, prehazky a tak.
Jinak se mi vzhledove docela libi A-GANG PM, ale je to uz trochu vic nez do toho chci vrazit a s authorama nemam moc dobry zkusenosti s normalnim horalem - je to dobry kolo?

Diky moc za tipy

Odpovědět

TOPlist TOPlist