Bezy napsal:
<span class="quote">no jasný už to maj jen bazarově...kouakl sem na tu 07 vypadá fešně a má i lepší vidlici než 08 a stojí 14000, takže do tohop asi pujdu.... :)</span> hele kamos ho ma a musim jenom odradit, vidle je fajn ale serou se patky, rafky, brzdy ti po mesici prestanou fungovat.. ale jak chces, za ty prachy se to da rozdejchat
No, 06 už asi nemaj...Nevim...Ale když ten streetek a dirt tak ten Fireball 07,Já jezdim menší skočky v lese a občas taky lehčí street a přemejšlim o 08...
Aco tohle?
Ritual Dirt 2009-1119 Dolarů,tak si to přepočítej...Asi v přepočtu 16 000 ale pěkný!!
Odkaz: http://www.mongoose.com/mtn/ProductDeta…|7
No hele jezdim trochu dirt, trochu streetek, ale nějak nic nehrotim....takže tak. Takže kdyžtak estly by byla rada na nějaký koleso tak do 15tisíc, pže nejsem buh ví jakej boháč...thx
Btw: třebas mě napadl Fireball rok 06, ten má suntourku duro d :?:
ÁÁÁ, ten si chci taky koupit , jednoduše ti řeknu že je dobrej až na to , na co ho chceš , problém je totiž slabý rám a ne moc dobrá značka vidlic,čili RST...No některý sou dobrý , ale tahle ne...
jj,jinak je dobrý..
Hodnocení: 0
Matěj „mates31“ Žáček 19. 9. 2008 v 21.40 napsal:
Bezy napsal:
<span class="quote">no jasný už to maj jen bazarově...kouakl sem na tu 07 vypadá fešně a má i lepší vidlici než 08 a stojí 14000, takže do tohop asi pujdu.... :)</span> hele kamos ho ma a musim jenom odradit, vidle je fajn ale serou se patky, rafky, brzdy ti po mesici prestanou fungovat.. ale jak chces, za ty prachy se to da rozdejchat
Odpovědět
Jiří „Bezy“ Bezouška 14. 9. 2008 v 20.56 napsal:
no jasný už to maj jen bazarově...kouakl sem na tu 07 vypadá fešně a má i lepší vidlici než 08 a stojí 14000, takže do tohop asi pujdu.... :)
Odpovědět
Biker „cowan.bike“ 13. 9. 2008 v 11.22 napsal:
No, 06 už asi nemaj...Nevim...Ale když ten streetek a dirt tak ten Fireball 07,Já jezdim menší skočky v lese a občas taky lehčí street a přemejšlim o 08...
Aco tohle?
Ritual Dirt 2009-1119 Dolarů,tak si to přepočítej...Asi v přepočtu 16 000 ale pěkný!!
Odkaz:
http://www.mongoose.com/mtn/ProductDeta…|7
Odpovědět
Jiří „Bezy“ Bezouška 11. 9. 2008 v 19.31 napsal:
No hele jezdim trochu dirt, trochu streetek, ale nějak nic nehrotim....takže tak. Takže kdyžtak estly by byla rada na nějaký koleso tak do 15tisíc, pže nejsem buh ví jakej boháč...thx
Btw: třebas mě napadl Fireball rok 06, ten má suntourku duro d :?:
Odpovědět
Biker „cowan.bike“ 11. 9. 2008 v 15.27 napsal:
ÁÁÁ, ten si chci taky koupit , jednoduše ti řeknu že je dobrej až na to , na co ho chceš , problém je totiž slabý rám a ne moc dobrá značka vidlic,čili RST...No některý sou dobrý , ale tahle ne...
jj,jinak je dobrý..
Odpovědět
Jiří „Bezy“ Bezouška 11. 9. 2008 v 00.14 napsal:
Zdar Bikeři a Bikerky, chci kupovat nové koleso a vybral sem si Mongoos Fireball 08....tak se ptám co yv na to? Thx :shock: :D
Odpovědět