Diskuse na téma „Plaste minion vs. high roller“
Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Plaste minion vs. high roller
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Plaste minion vs. high roller
Hodnocení: 0
„camelo“ 10. 7. 2007 v 13.24 napsal:
Jo poridil miniona 2.5 ; 60a smes coz je ta nejtvrdsi a je to bomba!!!
Mate nekdo nejaky zkusenosti s tou nizsi smesi(super tracky 42a,slow reezay 40a)???Super tracky je prej skvela do mokra a tak,ale celkove se ty nizsi smesi rychlejc ojizdej!?
Odpovědět
Anton „Semtex“ Šeremetjev 28. 6. 2007 v 22.22 napsal:
No mě vic vyhovuje minion .. prtže se hodi kamkoli i na dirtu drži dobře.. a v lese na lavkach atd.. je to good .. ;).. nebo si kup oba 2 a sam uvidiš.. ;)
Odpovědět
„freestyle_MTB_rider“ 28. 6. 2007 v 22.09 napsal:
camelo napsal:
<span class="quote">High roller mi teda prijde vic DH/FR plast,coz jsem si potvrdil i na maxxis.com a na to tu gumu taky chci DH/FR.
Dirt/street plast od maxxis bude spis holy roller.
Navic chci 26/2.5 a to by bylo na dirt az moc tlustoch.</span>
ježiš sorry :D to sem si spletl... je to jen taková slovní přesmyčka a stratil sem se v tom :oops:
Odpovědět
„camelo“ 28. 6. 2007 v 13.18 napsal:
High roller mi teda prijde vic DH/FR plast,coz jsem si potvrdil i na maxxis.com a na to tu gumu taky chci DH/FR.
Dirt/street plast od maxxis bude spis holy roller.
Navic chci 26/2.5 a to by bylo na dirt az moc tlustoch.
Odpovědět
„freestyle_MTB_rider“ 28. 6. 2007 v 12.30 napsal:
camelo napsal:
<span class="quote">zdar borci.Poridil jsem specialized chunder 26/2.3 dozadu a maximalni spokojenost.Dopredu chci 26/2.5 a koukam na maxxis high roller a nebo maxxis minion tak radte jakej je mezi nima rozdil a zkusenosti!
Pak jeste teda otazka proc maj pros predni plast sirsi nez zadni.Myslel jsem ze to bude naopak?</span>
1) co chceš jezdit?
- minion = sjezd
- high roller = dirt/street
2) proč přední je širší než zadní?
- z toho důvodu že přední kolo je vystavované větším nárazům než zadní, u zadku to spíš utlumíš než u předku
Odpovědět
„camelo“ 28. 6. 2007 v 09.56 napsal:
zdar borci.Poridil jsem specialized chunder 26/2.3 dozadu a maximalni spokojenost.Dopredu chci 26/2.5 a koukam na maxxis high roller a nebo maxxis minion tak radte jakej je mezi nima rozdil a zkusenosti!
Pak jeste teda otazka proc maj pros predni plast sirsi nez zadni.Myslel jsem ze to bude naopak?
Odpovědět