Diskuse na téma „RÁM BLACK HORSE info info info“
Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma RÁM BLACK HORSE info info info
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma RÁM BLACK HORSE info info info
Hodnocení: 0
„Vondry“ 3. 5. 2008 v 00.10 napsal:
Hele, kontakt sice nemam, ale pan Beneš se občas objeví na bikrosovejch závodech a prodává tam svoje výrobky. Jinak jestli chceš info tak, já mám BH 13" už nějaký dva a půl roku.. A můžu říct že vydrží hodně... Přežil víc než moje klíční kosti:-D... Po neúspěšných bekách a zlomený vidli na něm nenajdeš víc než pár škrábanců... Podle mě má ten rám jen dvě nevýhody: 1)Nemá bmx patky, ale to je věc názoru... 2)Při šlapání se lehce kroutí, ale to je dáno tím, že je z ocele... Jinak super rám...
Odpovědět
Hodnocení: 0
„bob007“ 2. 5. 2008 v 09.34 napsal:
Zdravím all,
uvažuji o koupi rámu BLACK HORSE od pana Beneše. Na nettu jsem toho moc nenašel, žádnej shop co se zabívá jeho prodejem, ani nett stránky výrobce. Neznám ani cenu nového rámu. Rád bych, aby se mi sem vyjádřili ti co mají nějaké info ohledně tohoto rámu, či kontakt na výrobce... cokoliv by mě pomohlo. Chci to pořídit v 13" velkosti, něco takovýho: http://www.freeride.cz/bikes/bazar/1409…, ALE NECHCI Z BAZARU!!! díky moc všem
Odpovědět