o to ze by bol specialized nekvalitny sa bat vazne nemusis....a to co ti piassli je pravda...singla na street a do lesa prehadzovacku....tak tu P 3 ti schvalujem
jako do toho lesa bych volil určitě přehazovačku, ale na street jedině singla ... ze začátku co jsem měl nové kolo jsem jezdil street s přehazovačkou, ale postupem času jsem začal zjišťoval co já na tom kole potřebuji a přehazovačka to zrovna nebyla, takže už jedině single .. 8)
John.Pitlin napsal:
<span class="quote">přehazka je nanic :!: jen ti furt padá řetěz a když skočiš tak to vydává strašný zvuky jako kdyby to chtělo upadnout.Proto mam singla :) . Ale zase když jedu nějakou větší vzdálenost tak bych si zase přál XC kolo 8)</span>
přehazka je nanic :!: jen ti furt padá řetěz a když skočiš tak to vydává strašný zvuky jako kdyby to chtělo upadnout.Proto mam singla :) . Ale zase když jedu nějakou větší vzdálenost tak bych si zase přál XC kolo 8)
Co myslíte je dobrej rám Specialized P.3 ?? Chci si ho koupit.. Jelikož sem křupnul Pointa.. :D Jinak mam Dirt Jumpera 3 a jezdim nakej les.. lehci freeride.. potom většinou dirty a město.. ;)
Tak co myslite,? mam do toho jit nebo mi poradite něco jiného? :oops:
Hodnocení: 0
„shaman666“ 25. 11. 2007 v 11.41 napsal:
o to ze by bol specialized nekvalitny sa bat vazne nemusis....a to co ti piassli je pravda...singla na street a do lesa prehadzovacku....tak tu P 3 ti schvalujem
Odpovědět
„konak“ 18. 7. 2007 v 13.13 napsal:
jako do toho lesa bych volil určitě přehazovačku, ale na street jedině singla ... ze začátku co jsem měl nové kolo jsem jezdil street s přehazovačkou, ale postupem času jsem začal zjišťoval co já na tom kole potřebuji a přehazovačka to zrovna nebyla, takže už jedině single .. 8)
Odpovědět
Tomáš „J.a.X“ Kratěna 18. 7. 2007 v 12.09 napsal:
John.Pitlin napsal:
<span class="quote">přehazka je nanic :!: jen ti furt padá řetěz a když skočiš tak to vydává strašný zvuky jako kdyby to chtělo upadnout.Proto mam singla :) . Ale zase když jedu nějakou větší vzdálenost tak bych si zase přál XC kolo 8)</span>
Mit dve kola je zase neco jineho...
Odpovědět
John „John.Pitlin“ Pitlin 13. 7. 2007 v 14.15 napsal:
přehazka je nanic :!: jen ti furt padá řetěz a když skočiš tak to vydává strašný zvuky jako kdyby to chtělo upadnout.Proto mam singla :) . Ale zase když jedu nějakou větší vzdálenost tak bych si zase přál XC kolo 8)
Odpovědět
Tomáš „J.a.X“ Kratěna 11. 7. 2007 v 17.18 napsal:
Jezdim street a na prehazovacku bych se ani nepodival...
Odpovědět
Michal „el.Miguel“ Kubík 8. 7. 2007 v 23.05 napsal:
no tak jestli jezdíš ten les tak tam máš asi lepší tu přehazku...ale zas na street asi ten singl...těžko říct :D
Odpovědět
David „van.pepik“ Juřina 8. 7. 2007 v 22.49 napsal:
mno asi ta přehazka budě lepši ni?bo jak tě budu bolet nohy tak si přehodiš na nižši rychlost a maš to vyřešene 8) :D
Odpovědět
David „van.pepik“ Juřina 8. 7. 2007 v 22.47 napsal:
mno ja bych rad pomohl ale o kolech vim zatim guvno :lol: .Ale ja se budu snažit :twisted:
Odpovědět
Anton „Semtex“ Šeremetjev 8. 7. 2007 v 22.29 napsal:
Tak co je bikeři?? nějak se zapojte do debaty ne??
A co myslite co je lepši singlespeed nebo přehazovačka.??? :roll:
Odpovědět
Anton „Semtex“ Šeremetjev 8. 7. 2007 v 00.24 napsal:
Co myslíte je dobrej rám Specialized P.3 ?? Chci si ho koupit.. Jelikož sem křupnul Pointa.. :D Jinak mam Dirt Jumpera 3 a jezdim nakej les.. lehci freeride.. potom většinou dirty a město.. ;)
Tak co myslite,? mam do toho jit nebo mi poradite něco jiného? :oops:
Odpovědět