Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „special“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma special

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„shaman666“ 25. 11. 2007 v 11.41 napsal:

o to ze by bol specialized nekvalitny sa bat vazne nemusis....a to co ti piassli je pravda...singla na street a do lesa prehadzovacku....tak tu P 3 ti schvalujem

Odpovědět

„konak“ 18. 7. 2007 v 13.13 napsal:

jako do toho lesa bych volil určitě přehazovačku, ale na street jedině singla ... ze začátku co jsem měl nové kolo jsem jezdil street s přehazovačkou, ale postupem času jsem začal zjišťoval co já na tom kole potřebuji a přehazovačka to zrovna nebyla, takže už jedině single .. 8)

Odpovědět

Tomáš „J.a.X“ Kratěna 18. 7. 2007 v 12.09 napsal:

John.Pitlin napsal:
<span class="quote">přehazka je nanic :!: jen ti furt padá řetěz a když skočiš tak to vydává strašný zvuky jako kdyby to chtělo upadnout.Proto mam singla :) . Ale zase když jedu nějakou větší vzdálenost tak bych si zase přál XC kolo 8)</span>

Mit dve kola je zase neco jineho...

Odpovědět

John „John.Pitlin“ Pitlin 13. 7. 2007 v 14.15 napsal:

přehazka je nanic :!: jen ti furt padá řetěz a když skočiš tak to vydává strašný zvuky jako kdyby to chtělo upadnout.Proto mam singla :) . Ale zase když jedu nějakou větší vzdálenost tak bych si zase přál XC kolo 8)

Odpovědět

Tomáš „J.a.X“ Kratěna 11. 7. 2007 v 17.18 napsal:

Jezdim street a na prehazovacku bych se ani nepodival...

Odpovědět

Michal „el.Miguel“ Kubík 8. 7. 2007 v 23.05 napsal:

no tak jestli jezdíš ten les tak tam máš asi lepší tu přehazku...ale zas na street asi ten singl...těžko říct :D

Odpovědět

David „van.pepik“ Juřina 8. 7. 2007 v 22.49 napsal:

mno asi ta přehazka budě lepši ni?bo jak tě budu bolet nohy tak si přehodiš na nižši rychlost a maš to vyřešene 8) :D

Odpovědět

David „van.pepik“ Juřina 8. 7. 2007 v 22.47 napsal:

mno ja bych rad pomohl ale o kolech vim zatim guvno :lol: .Ale ja se budu snažit :twisted:

Odpovědět

Anton „Semtex“ Šeremetjev 8. 7. 2007 v 22.29 napsal:

Tak co je bikeři?? nějak se zapojte do debaty ne??
A co myslite co je lepši singlespeed nebo přehazovačka.??? :roll:

Odpovědět

Anton „Semtex“ Šeremetjev 8. 7. 2007 v 00.24 napsal:

Co myslíte je dobrej rám Specialized P.3 ?? Chci si ho koupit.. Jelikož sem křupnul Pointa.. :D Jinak mam Dirt Jumpera 3 a jezdim nakej les.. lehci freeride.. potom většinou dirty a město.. ;)
Tak co myslite,? mam do toho jit nebo mi poradite něco jiného? :oops:

Odpovědět

TOPlist TOPlist