Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Vybírám kompromis - 10km denně a street“

Freeride.cz » Bike » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Vybírám kompromis - 10km denně a street

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„Cutlass“ 29. 8. 2007 v 09.21 napsal:

jj, určitě P2, ja bych ho kupoval hned, kdyby byli penite :cry:

Odpovědět

John „John.Pitlin“ Pitlin 14. 8. 2007 v 09.22 napsal:

kup si p2 07 s tim dostanes oneco lepsi vybavu nez u kony

Odpovědět

„konak“ 13. 8. 2007 v 19.11 napsal:

tady http://www.specialized.cz/new/kolo.php?…
jsem váhu nenašel u p2ky ... ale tipuji něco kolem 15kg+-

Odpovědět

„Ritchma“ 13. 8. 2007 v 17.10 napsal:

Netušíte někdo kolik váží kona scrap a specilazied P2? Taky se mi víc zdá ten specialized :wink:

Odpovědět

„camelo“ 13. 8. 2007 v 13.11 napsal:

Jojo,uplne souhlasim.P2 je lehky zivy kolo-spousta legrace-na prdel to de upne samo,staci trochu zatahnout! :twisted:

Odpovědět

„konak“ 13. 8. 2007 v 12.34 napsal:

Ritchma napsal:
<span class="quote">Takže sem změřil tu vzdálenost kterou budu jezdit a jeto ani ne sedm kilometrů, takže už jenom vybrat co. Moje představa je kolo na kterym se dá jezdit street, aspoň osmi rychlostní, rozumně kvalitní za cenu +-20000kč
Haro mi všichni rozmlouvaj, zatim teda mam jenom dva kandidáty a to specialized P2 CrMo a konu scrap. Jezdil sem vždycky na bmx a už je to dýl takže se nevyznám :cry: :cry:</span>
jak jsem psal.. bral bych teda na ten street a tomu podobně P2ku :)

Odpovědět

„Ritchma“ 13. 8. 2007 v 09.48 napsal:

Takže sem změřil tu vzdálenost kterou budu jezdit a jeto ani ne sedm kilometrů, takže už jenom vybrat co. Moje představa je kolo na kterym se dá jezdit street, aspoň osmi rychlostní, rozumně kvalitní za cenu +-20000kč
Haro mi všichni rozmlouvaj, zatim teda mam jenom dva kandidáty a to specialized P2 CrMo a konu scrap. Jezdil sem vždycky na bmx a už je to dýl takže se nevyznám :cry: :cry:

Odpovědět

„camelo“ 7. 8. 2007 v 13.26 napsal:

Cece mam banshee morphine,14&quot; ram-malicka vec.
Mam tam dlouhou sedlovku,zvednu sedlo a denne jezdim do prace tak 12km.Kdyz mam chut tak z prace cestou domu mrsknu sedlo dolu a zastreetuju nekdy se i stavim na dirtech hned po praci.Jezdim na tom vsechno a nemam problem.Neboj se toho-uslapes to do pohody!
P2 luxus street/dirt zalezitost;scrap taky v klidu-spis vic na freeride a tak,ale zas lepsi na ty tvoje 10km prejezdy.
Zalezi taky co to bude za velikost ramu!!!

Odpovědět

„konak“ 6. 8. 2007 v 22.18 napsal:

sám za sebe bych bral tu P2

Odpovědět

David „van.pepik“ Juřina 6. 8. 2007 v 21.54 napsal:

Hara bych nebral....Všude slyšim že praskaji tak něvim...Ale tu konu něbo spešla bych bral :wink:

Odpovědět

„Ritchma“ 6. 8. 2007 v 20.46 napsal:

Chtěl bych si koupit kolo na kterym bych denně moh jet cca 10km (na etapy z domova 3km, tam hodinu být, potom 5km dál tam budu dvě hodiny a pak zbytek domu) a chtěl bych na tom jezdit street. Neni pro mě zase takovej problém ujet to i na bmx, ale čim to bude snažší na mtb tim budu radši a hlavně bych na tom chtěl jezdit street a lehce dirt. Cenovej strop je +-20tis

Koukal jsem třeba na konu scrap nebo haro escape sport, haro thread eight 8, specialized P2

Odpovědět

TOPlist TOPlist