Marosana end of the season vol: 15 - Již tento víkend

Legendární zakončení bike sezony je za dveřmi. Na diváky tak i na jezdce čeká bohatý program a to již od tohoto pátku do neděle.

Celá akce začne v pátek druhým ročníkem pumptrack závodu, který se pojede Head to Head, tedy dva jezdci pojedou proti sobě. Start na závodě je zdarma. Večer je na programu uvítací mejdan vč. promítání videí v rámci Marosana Film Box.

Sobota bude hodně nadupaná. Pojede se dual slalom a slopestyle, který se na Marosanu vrátil po dlouhých pěti letech. Samotnou trať má na starosti kdo jiný než taťka MTB Michal Maroši společně s našim top riderem Tomášem Zejdou alias Leadrem. Tentokrát půjde o šest překážek v řadě, v produkci Kasper.cz, kterou můžete pamatovat z Bike Hall contestu. Startovné je grátis! Prostor v industriální zóně, nejstaršího uhelného dolu ve střední evropě, se tak stane součástí dalšího legendárního podniku Marosana. Starotovné na dual je 250Kč a do finálových bojů postupuje 32 nejrychlejších. 

Večer se můžete na jedinečnou párty v retro blues stylu. K poslechu a tanci zahraje Maggie’s Marshma­llows a Wingtips ladit Cheerleader show a celý večer dorazí ostré jehly DJ Zelvína. Ukončovací párty sezóny může začít! Vstup na sobotní párty bude opět 50Kč

Je na čase zvednout kotvy a vyrazit polítat do Žacléře uzavřít sezónu. Party hell...Entrance free...
Více info na FB: Marosana: End Of The Season vol.14
Nebo na: Tomáš Zejda:: leadrunecek@seznam.cz

Další zajímavé články