Tak jde čas...Tanner Hall

Letní období je klasicky volšová sezóna a zrovna dvakrát se toho moc neděje. Nachystali jsme tak pro vás menší seriál, kterej jsme pojmenovali Tak jde čas…nejde o nic složitýho!! Prostě třeba dneska se jukneme na legendu Tannera Halla a jukneme se na jeho freeski evoluci od jeho začátků po poslední zimu!!

Poučovat freeskiera, kdo je Tanner Hall je jako vysvětlovat Severokorejci kdo je Kim Čong Il. Zbytečnost, nosení dříví do lesa atd… Tenhle člověk už je zkrátka navěky zapsán do kroniky freeskiingu. Jako většina začínal na boulích a od svých patnácti se pak přemorfoval do parku. Kde se mu evidentně začalo dařit. Může se pyšnit celkem sedmi vítězstvími na X Games. Nespočtem segmentech ve freeski filmech včetně vlastních projektů a taky dokumentu Like a Lion.

Pokud to náhodu nevíte tak Tanner je taky jeden ze zakladatelů a vlastníkem značky Armada, která spatřilo světlo světa v roce 2002. Prsty má taky namočený v partě Inspired Media Concepts. Prostě a jednoduše je to Ski Boss. Tyhle všechny fakta si ale každej cápek dokáže vycucat z wikipedie nebo na podobný přechytřelý stránky. My se dneska radši trochu jukneme na jeho evoluci od nějakého roku 1999 až po současnost!

Stačí se třeba juknou na Tannerovi promodely, který měl u značek jako Armada, Oakley, Dakine nebo Dalbello. První kousek s jeho jménem se objevil už v sezóně 2004-​2005 a podstatě od začátku si jel lehce THC rasta styly…stačí juknou třeba na lyže…

Nebo na jeho promodely kompletů Oakley:

Sbírku vítězstvích z různejch kontestů má Tanner tučnou jak sourozenci Růžičkovi. První vylkej jeho vyhranej závod je Jim Moran Benefit Slopestyle z roku 1999!! Pak ale hlavně začal opanovat X Games! Po třech zlatech ze slopestylu (2002-​2004) se začal naparovat hlavně v halfpipe. Tu prvně vyhrál v roce 2006 a poslední X Games medaili si na krk pověsil v roce 2009 a to stříbrnou. Urval samozřejmě pro sebe i plno dalších významnejch závodů. Stačí juknou na následující jízdy. První asi budou působit lehce komicky…

1999 – Jim Moran bendit Slopestyle – 1.místo:

2001 – X Games big air – 1. Místo:

2002 – X Games slopestyle – 1.místo:

2004 – X Games slopestyle – 1.místo:

2005 – X Games slopestyle – 2.místo:

2005: X Games halfpipe – 2.místo:

2006 – X Games halfpipe – 1.místo:

2007 – X Games halfpipe – 1.místo:

2008 – X Games halfpipe – 1.místo:

2009 – X Games halfpipe – 2.místo:

2012 - Dew Tour halfpipe - 6.místo:

Nejlíp ale bude tutově Tannerův progres vidě ve filmovejch segmentechTanner se poprví ukázal v roce 1997 ve filmu „Ribblets“ od dnes neznámý party Team Thirteen. Hojně se objevoval hlavně ve filmech od Poor Boyz Productions ale taky od Level 1, Teton Gravity až v potom přišel se svými projekty jako „Massive“, „Believe“ a „Like a Lion“. Stačí juknou na následující segmenty a sami uvidíte jak Tanner prožíval celej ten freeski vývoj!!

2001 – Propaganda (Poor Boyz Productions):

2002 – Happy Dayz (Poor Boyz Productions):

2003 – Session 1242 (Poor Boyz Productions):

2004 – Yearbook (Matchstick Productions):

2005 – Teddybear Crisis (Kris Ostness):

2007 – Believe (Train Jump Productions):

2008 – Massive (Red Bull Moving Images):

2009 – Re:Sessions (Teton Gravity):

2011 – Rettalack: The Movie (Insipred Media Concepts):

2013-​2014 – The Lost Season (Inspired Media Concepts):

Tanner Hall je prostě žijící legenda, která zažila jak divoký začátky tak i šílenosti jako jsou nynější doubly a triply. Je to hold Ski Boss se vším všudy! Jah!! 

Jeho web najdete zde

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...