Přehled zimních campů 2014/2015

Po loňském úspěšném prvním ročníku VarsCampu jsme se do toho rozhodli letos více šlápnout a připravili si pro vás společně s puxtravel.cz 4 zimní campy.

Vars Early Freeski Camp

Máme tu ideální příležitost pro všechny nedočkavce. Vyražte s námi odpálit freeski sezónu na otvíračku VarsParku 13.12.2014. Loni touhle dobou zde bylo již 30 překážek!

Nezáleží na věku, nezáleží na lyžařském umění, záleží na chuti poznat nové lidi, naučit se novým věcem a užít si pořádnou dávku zábavy na týdenním lyžařském campu Vars Early Freeski Camp! Naučíte se základní triky ve snowparku, pravidla chování ve volném terénu, práci s lavinovou výbavou nebo parádní výšlap do nikam. Všechno bude pečlivě zaznamenáno našimi fotografy a kameramany a vy se tak budete moci doma pochlubit s prvotřídním materiálem, kde budete hrát tu hlavní roli! Každý den od rána bude naplánována výuka ve snowparcích ve Varsu pod vedením zkušených jezdců a dle vašich lyžařských kvalit. Malé skupinky zaručují individuální přístup. Večerní videokoučink pro odstranění jezdeckých chyb.

Freeskiing není jenom snowpark a tak vás čeká nádherný výlet na skialpech mimo ruch a hluk lyžařského areálu. Působí jako balzám na duši. Kompletní výbavu vám samozřejmě zapůjčíme. Přímo na kopci pro vás připravíme odpočinkovou zónu s grilováním, lehátky či testovačkou lyží. Žádné zdržování, vše na jednom místě a přímo na kopci!

Večer za pomocí vašich trenérů probereme ježdění za celý den a odstraníme případné chyby pro rychlejší progress!

Komplet Camp: 8 530Kč/​os.
Datum: 13.12.-20.12.2014
Odjezd 12.12.,návrat 21.12.2014

Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí, 6 denní skipas, luxusní autobusová doprava, povlečení a ručníky, každodenní výuka ve snowparku, testování lyží, občerstvení, exhibice, přednášky, fotky a videa z akce, DPH, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje: stravu, vratnou kauci, závěrečný úklid, cestovní pojištění léčebných výloh. Více informací najdete zde.

Freeride/​skialp kurz Puy St. Vincent

Nudí vás nezáživné hoblování sjezdovek? Vyražte na náš lednový camp a poznejte svobodu brázdění nedotčených panenských svahů s hromadou prašanu a osvojte si chování mimo upravené sjezdové tratě.

Jedinečná šance pro všechny znuděné sjezdovkáře! Na freeride/​skialp kurzu v termínu 24.1.-31.1.2015 vám ukážeme, že lyžování není jen obehrané hoblování upravených sjezdovek. S námi se vydáte mimo značené trasy i civilizaci, vyzkoušíte si, že pravý freeride začíná výšlapem vzhůru, naučíte se základní pravidla chování v neupraveném terénu a práci s lavinovou výbavou. Večer u pivka projedeme všechny fotky z celého dne a řekneme si co a jak zlepšit.

Rozdělíme si vás do skupin dle výkonosti, takže se nemusíte bát, že byste nestačili. Každý den od rána za účasti našich zkušených lektorů budou probíhat freeride a skialp lekce. Poznáte tu pravou radost z lyžování, kterou na sjezdovce rozhodně nehledejte.

Freeride a skialp sebou nese jistá rizika, která se dají eliminovat, poud člověk zná pravidla a umí zacházet s lavinovou výbavou. Toto všechno vás naučí naši trenéři a vy si tak budete moci užívat nedotčený prašánek.

Ne každý vlastní potřebné vybavení k provozování skialpu a freeridu. Povezeme pro vás spousty vercajku, aby se dostalo na každého a vy jste mohli řešit jen a pouze malování stop v hlubokém sněhu. Večer uspořádáme za pomoci našich koučů a mediální podpory lehčí seanci, kde bychom si ukázali fotky a záběry za celý den, abyste se mohli kochat svou šikovností. Materiál bude pak ke stažení na webu, takže se můžete pochlubit i doma. Přítomen bude i profesionální masér, takže ráno se vám bude vstávat jedna báseň.

Komplet Camp: 11 199Kč/​os.
Datum: 24.1.-31.1.2015
Odjezd 23.1.,návrat 1.2.2015

Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí, 6 denní skipas, luxusní autobusová doprava, každodenní výuka freeride/​skialp, testování lyží, přednášky, fotky a videa z akce, turistická taxa, DPH, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje: stravu, vratnou kauci, závěrečný úklid, povlečení a ručníky, cestovní pojištění léčebných výloh.

Více informací najdete zde.

Freeride/​skialp kurz Kaunertal

Exkluzivní zážitek pro všechny milovníky čarokrásné přírody, nespoutané volnosti při jízdě v panenském prašanu s notnou dávkou adrenalinu.

Přichystali jsme si pro vás opravdovou lyžařskou láhudku pro zkušenější jezdce. Freeride a skialp kurz konaný v nedotčené přírodě tirolského ledovce Kaunertal, který nabízí pouze 32,5km sjezdových tratí. Freeride není jenom o jízdě dolů, ale také o zdolání hory, kterou chcete sjet, zacházení s lavinovou výbavou či překrásnými sjezdy v území nikoho. Jako pomyslná třešnička na dortu působí mnoha kilometrový sjezd z Rakouska do italské vesničky Melago s brutálním 1 500 metrů převýšením. Troufáte si? Vyražte s námi užít si tento jedinečný zážitek!

Dynafit skialp kurz
Freeride není jenom sjíždění dolů Správný freerider si projde svou trasu po svých, užívá si nedotčené přírody a na konci dne si vychutná zaslouženou odměnu v podobě sjezdu dolů do údolí. Na to vše se můžete těšit na skialpovém kurzu s Dynafitem, který vám bezplatně zapůjčí výbavu.

Individuální přístup
Rozdělení do skupin s maximálním počtem 12-​ti lidí a 2 vedoucími kouči zajišťuje maximální bezpečnost a jedinečnou šanci na zlepšení vašich jezdeckých schopností ve volném terénu.

Lavinová výbava
Pro prvních 10 přihlášených kurzistů máme zdarma k zapůjčení lavinovou výbavu od partnera campu firmy Pieps. Součástí prvního dne bude seznámení se s lavinovou výbavou, její funkcí či hledání zakopaného.

Těšit se můžete po celém dni na lyžích na relax v bazénu, který je v rámci našeho ubytování po celou dobu pobytu zdarma. Mnozí z vás nepohrdnou masážemi od opravdového profíka, takže se vám bude vstávat jedna báseň. Dokonalá relaxace pro vaše tělo.

Cena campu od 12 990Kč/​os.

Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí, 5 denní skipas, autobusová doprava, služby instruktorů, celotýdenní program freeride/​skialp včetně přednášek, DPH, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje: stravu, cestovní pojištění léčebných výloh (každý účastník campu musí mít uzavřené cestovní pojištění, které zahrnuje i lyžování ve volném terénu).

Při včasné rezervaci a zaplacení zálohy si budete moci zdarma zapůjčit kompletní lavinovou výbavu od našeho partnera Pieps. Tato nabídka platí pouze pro prvních 10 přihlášených, tak neváhejte a rezervujte si místa na campu :)

Více informací najdete zde.

Vars Freeski Camp

Adrenalin, zábava, grilování, snowpark, freeride, výuka nových věcí od profíků - to jsou hlavní hesla lyžařského týdnu s názvem VarsFreeskiCamp v termínu 11.4.-18.4.2015!

Nezáleží na věku, nezáleží na lyžařském umění, záleží na chuti poznat nové lidi, naučit se novým věcem a užít si pořádnou dávku zábavy na týdenním lyžařském campu VarsFreeskiCamp! Naučíte se základní triky ve snowparku, pravidla chování ve volném terénu, práci s lavinovou výbavou, parádní výšlap do nikam, či odpolední grilovačku pouze pro vás. Všechno bude pečlivě zaznamenáno našimi fotografy a kameramany a vy se tak budete moci doma pochlubit s prvotřídním materiálem, kde budete hrát tu hlavní roli!

Denní výuka freeskiingu ve snowparku a volném terénu

Každý den od rána bude naplánována výuka ve snowparcích ve Varsu pod vedením zkušených jezdců a dle vašich lyžařských kvalit. Malé skupinky zaručují individuální přístup. Večerní videokoučink pro odstranění jezdeckých chyb.

Skialp/​freeride výlet v nádherné přírodě

Freeskiing není jenom snowpark a tak vás čeká nádherný výlet na skialpech mimo ruch a hluk lyžařského areálu. Působí jako balzám na Strongduši. Kompletní výbavu vám samozřejmě zapůjčíme.

Odpočinková a testovací zóna

Přímo na kopci pro vás připravíme odpočinkovou zónu s grilováním, lehátky či testovačkou lyží. Žádné zdržování, vše na jednom místě a přímo na kopci!

Grilovačka

Na kopci rychle vyhládne, ale nebojte se, že byste museli zpět na apartmán nebo tasit eura z peněženky. Každý den pro vás připravíme za hezkého počasí oběd na grilu přimo kopci.

Večerní videokoučink

Večer za pomocí vašich trenérů probereme ježdění za celý den a odstraníme případné chyby pro rychlejší progress!

Komplet Camp: 9 230Kč/​os.

Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí (při plné obsazenosti pokoje), 6 denní skipas, luxusní autobusová doprava, každodenní výuka ve snowparku, testování lyží, DJs, české občerstvení, exhibice, přednášky, fotky a videa z akce, DPH, pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje: stravu, povlečení a ručníky, vratnou kauci, závěrečný úklid, cestovní pojištění léčebných výloh.

Více informací najdete zde.

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...