5 nejlepších novejch videoblogů zimy

Videoblogy jsou momentálně hodně žádaný zboží! My jsme tak prošustrovali letošní nový sérii a vybrali pět kouskům který stojí podle nás sledovat i další zimy...

Videoblogy hýbou freeski světem! Vo tom žádná! Pokud chcete bejt „cool“, „in“ a hlavně bejt vidět je to teďka ta nejlepší volba. Prostě všechno se zrychluje a čekat na nějakej delší celosezónní projekt už tolik neletí. Teď chce každej všechno rychle a teď hned! Stejně jako minulý zimy i letos s objevilo pár novech sérií, který si na netu hnedka našly svoje fanoušky a místo. My se na pár takovejch kousků teďka trochu zblízka jukneme. Doufáme, že za rok nebudou mít jepičí život…ale to my stejně neovlivníme. Tady je 5 novejch videoblogů letošní zimy, který na nás udělali dojem!

5. The Hills

Jednoduchej název The Hills skrývá dvojku Spencera Milbockera a oblíbenýho Mike Hornbecka, kterej přece jenom poslední sezóny už tolik vidět není. Tady si aspoň trošku napravuje reputaci v klasickým parkovým videoblogu, kde oba aktéři předvádí hlavně plno stylu. Revoluce to sice není, ale prostě takovej tradiční freeski videoblog dvou kámošů! Takže proč ne…

4. Old Classmates

Holky zrovna v tvorbě videí moc pilný nejsou, proto z tohohle dílka máme radost. Svoje síly tady totiž spojil Felix Lundin a letošní vítězka X Games a jedna z nejúspěšnějších slopestylovejch holek uplynulý sezóny Emma Dahlstrom ze Švédska. Při svejch dobrodružstvích po celým světě zatím stihli natočil čtyři díly a my jen můžem doufat, že budou pokračovat i příští rok! Sever jede!

3. Hot Chocolate Movie Project

A na severu ještě ostaneme! Hot Chocolate Movie Project je totiž věc, pod kterou je podepsaný finský duo Antti OllilaLauri Kivari. Bohužel druhý jmenovaná měl tuhle zimu sakra pešek a než celej projekt nastartoval, tak si zranil koleno. Antti to ale samozřejmě nezabalil a s dalšíma severskejma Vikingama vydal už několik epizoda, kde se hlavně ukážou v parku a na streetu s hodně super nápadama a spotama! Tohle my můžeme!! Jedna z nejlepších sérií za poslední dobu!!

2. Send It

Jak má v něčem prsty Red Bull, tak to samozřejmě nemůže dopadnout průserem. Abychom se do toho moc nezamotali , tak i tady zůstaneme na severu, protože tady svoje umění předvádí švédsko-​norský duo Jesper TjäderOsten Bråten. Navíc skoro v každým z pěti dílu hostuje další severská mašina a to Oscar Wester. Tyhle freeskiingem nadržený mladíci jasně ukazujou, že momentálně patří k totální špičce jako celej tenhle videoblog. Tohle určitě nechceš minout… Jen se musí poctivě sledovat web Red Bullu, páč jinde tuhle pecku nenajdeš…

1. Smelly Socks

Tak jo, sorry…ale museli jsme. Jsme přece Češi. Nejlepším videoblogovým nováčkem za poslední zimu je pro nás jasně česká spolupráce Dana HankyMartina Bernarda aka Bernýho. Jejich tři epizody „smrdlavejch fusek“ maj velkej ohlas po všech webech, kde se jen ukážou a my tuhle dvojku můžeme jedině pochýlit za poctivou práci!! Danův originální styl a k tomu parádní filmařina od Bernýho stojí za to! Nemůžem se dočkat zas další epizody, takže doufejme, že brzo sem s ní!!

Tohle samozřejmě nejsou všechny nový kousky, který vyprskla tahle sezóna. Pokud máte nějakej svůj tajnej typ, tak sem s ním. Plno videoblogů taky začaly vydávat jednotlivý resorty a parky. O těch ale zas příště….

Další zajímavé články

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...

Marcus Goguen odhalil pár svých záběrů z filmu "The Land of Giants" od MSP

Další ochutnávku z "The Land of Giants" od MSP má na svědomí Marcus Goguen...