Jak to vypadalo na Windells kempech 2018

Letošní Windells kempy jsou minulostí a my si v rychlosti prolustrujeme, jak vypadalo léto 2018 na legendární hoře Mt. Hood.

Léto se dá trávit různě. Většina populace preferuje válečku u moře s lehátkem a lahváčem a chytáním bronzu. Freeskier je ale trochu jiný stvoření a bez svý sněhový dávky to prostě nevydrží. Vlhkým snem snad všech newschoolerů jsou pak legendární letní Windells kempy na nejvyšší oregonské hoře sopce Mt. Hood v USA. Ty letos slaví neuvěřitelných třicet let od svojí premiéry. Fakt, první se díky Timovi Windellovi uskutečnil v roce 1988 a byl čistě snowboardový. Freeskiing se pak přidal v roce 1999 a úspěšně to táhne ještě se skateboardingem až do dnešních dnů. Letošní léto nebylo jiné a plno provařených jmen a kemperů se sem vydalo za dobrodružstvím! My se tak jukneme, jak to tady v roce 2018 vypadalo…

Letošní ročník hostil celkem pět turnusů tedy pět týdnů. O kempery, kteří vyplázli za jeden týden celkem neslušných 2275 doláčů bylo královsky postaráno. V privát snowparku v resortu Timberline Lodge se o ně starali prověření profi freeskieři. V základním táboře, kterej sídli v městečku Welches pak nechybí venkovní i indoorový skatepark, trampošky, bag jump nebo demo centrum. K tomu je připraveno plno funny her, pro starší ročníky pak adult week a pro bábovky girls week. O blaho a pohodlí všech se nadstandartně stará více jak sto dvacet lidí a to už je slušný stádo.

Každý víkend se uskuteční Takeover™ Session, během který si normální smrtelníci můžou poshredit s největšíma esama našeho sportu. Letos se tady objevili zabijáci jako Magnus Granér, LSM, Karl Fostvedt, Tim McChesney, Alex Hall, Khai Krepela, Aaron Blunck, McRae Williams, Torin Yater-​Wallace nebo Andy Parry, Ethan Swadburg či Keegan KilbrideJonah Williams. Dámy pak reprezentovala Maggie Voisin, Taylor Lundquist nebo Devin Logan. Pokud prostě a jednoduše chcete zažít svoje léto snů, tak tohle je určitě jeden ze žhavých tipů. Ne nadarmo se taky Windells pyšní slogan „ The Funniest place on Earth.“

Pokud se chcete dozvědět více o Windells kempech, tak zamiřte na jejich webovky, kde naleznetevšechno podstatný. My si teď dáme všech pět ofiko editů, který vznikli během června a července letošního roku! Enjoy!!

Windells Session 1:

Windells Session 2:

Windells Session 3:

Windells Session 4:

Windells Session 5: 

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...