Top 10 street lyžníků

Tahle letní okurková sezóna uplně nabádá k sestavení nějakýho toho žebříčku. Dneska jsme si tak posvítili na urban skiing a zkusili vybrat top aktuální desítků street lyžníků..!!

Urban skiing je poslední sezóny hodně „in“ a na vzestupu! Nejedna menší ale i větší produkce se soustředí hlavně na točení spotů uprostřed měst a to jak ve videoblogách tak v komplet freeski filmech! My jsme si tak pro Vás dneska nachystali náš osobní top ten žebříček jezdců, kterej to podle nás mezi railama a a wallridama v ulicích sekne nejvíc! Tady je tedy naše top desítka lyžařskejch streetařů posledních sezón!

10. Ahmet Dadali (USA)

Náš žebříček nejlepších freeski pouličních zápasníků začneme u štylaře Ahmeta Dadaliho! Tenhle cápek už nějakej ten rok natáčel s Level 1 Productions a poslední sezóny navíc rozjel vlastní sérii Flip The Script, kde servíruje jak backcountry tak hlavně streetový lahůdky. Vidět ho můžete taky s jeho tlupou The Familia. Ale hlavně vždycky všechno pěkně ve stylu. Naše číslo deset!

9. Oskari Raitanen (FIN)

Že by malý překvapení?! Pro nás ani ne! Borci ze země tisíci jezer jsou ve streetu jako doma a to jasně dokazuje ať už parta originálních kids Real Skifi nebo právě Oskari a jeho banda Nipwitz! Proto jasně aspoň jeden člen finský street školy nesmí chybět! My vybrali Oskariho,kterej byl vidět i v jednom filmu od PBP a pro zopáčko přikládáme jejich loňský první full  movie „Brain Massage“!

8. Sean Jordan (USA)

Je jasný, že krutá banda Stept Productions tady bude nejednou figurovat a urve si tu víc pozic. První členem, kterej se probil do naší top ten je Sean Jordan. Navíc umí zabít nejen ve streetu, ale nakládá jak pán i v parku…

7. Will Wesson (USA)

Jak jde o jibovačky a všechno leštění a prznění železa je jasný, že nemůže chybět aspoň jeden člen kultovních Line Traveling Circus. No a protože Will Wesson si už střihl nejeden hodně nadupanej part u Level 1 plnej originálních trik, tak jasně v našem výčtu nemůže chybět! Šťastná sedmička…

6. Leigh Powis (USA)

První pětku uzavřem mým oblíbencem. Potetovanej Leigh Powis je přesně týpek do videa a jasně to potvrdil u Poor Boyz Productions svejma stylovejma segmentama! Poslední zimy se stal členem party Super Proof, kde působí nejen jako rider, ale hlavně taky jako režisér a střihač! Jako jezdec už tak tolik prostoru nemá, ale do našeho výběru na tuty zaslouženě patří!!

5. LJ Strenio (USA)

Magor, blázen, mentál… často se dá takhle lehce vulgárně oslovit ryšavej Line rider LJ Strenio, kterej když vleze do ulic vybírá si raily, u kterejch by vás ani nenapadlo, že je to vůbec fyzikálně a fyzicky možná dát. LJ to ale dá… vidět ho můžete samozřejmě u Level 1 Productions!

4. Tom Wallisch (USA)

Pokud nevíte, kdo je Tom Wallisch aka Precl mén, tak jste na špatným webu. Tenhle jeden z naprosto nejoblíbenějších jezdců modrý planety je nekorunovanej jibovej král, a tak když vleze na nějakej ten handrail ve městě většinou se valej bulvy! Začínal u Level 1, loni pak přidal svůj vlastní Tom Wallisch Project a poslední sezónu zase nakládal v Good Company! U nás Tom vyváznul bramboru…

3. Jesper Tjäder (SWE)

Tenhle droboučkej Švéd sice vypadá, že by potřeboval dostat pořádně nažrat, jenže když si stoupne na svoje prkýnka, tak dostanou nažrat spíš raily. Technicky jeden z nejvybavenějších lyžníků, kterej ve svým partu ve filmu „Supervention“ od Field Productions jasně ukázal, že patří mezi totální strop urban skiingu!!

2. Cam Riley (USA)

Pokud hledáte největšího cholerika mezi freeskierema, tak už nemusíte. Tenhle titul si jasně zaslouží Cam, kterej párkrát ve videu jasně předved jak vypadá poctivej amok! Jinak čistokrevnej streetař, kterej si vybírá ty nejdelší a nejšílenější raily, který americký ulice nabízej!! Jinak taky jeden z képu Stept Productions

1. Clayton Vila (USA)

No a naším prozatímním králem ulic se stal Clayton Vila! Tenhle nejstylovější člen Stept Productions se nám prostě a jednoduše nejvíc zamlouvá! Všechno prostě na čistotu a ve stylu! Loni vydal kratší film Five a my se můžeme jen těšit na další matroš od tohohle sympatického Amíka, aby svoji první pozici uhájil! Naše numero Uno!

Street skierů samozřejmě běhá po světě a zasněženejch ulicích daleko víc. Jen teď máme na jazyku nejedno našláplý jméno, takže pokud Vám někdo v našem žebříčku chybí nezapomeňte se s tím projevit do diskuze! Teď už jen ať napadne, vezmem lopaty a gumu a hurá na spoty!

Další zajímavé články

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...