Vyhlášení Armada Public Gallery - únor

Sice s velkým křížkem po funuse, ale s o to pečlivějším výběrem, vám přinášíme výsledky únorové Armada Public Gallery!

Únor už je dávno za námi, takže je nejvyšší čas jako vždy vyhlásit tři vítěze únorové Armada Public Gallery. Do té může zasáhnout každý fotograf, který svým fotoaparátem zachytí zajímavý freeski moment. Určitě to stojí za pokus! Soutěží se totiž o fešácké věci od populární freeski značky Armada.

Ceny pro vítěze:
únor:
1.místo Armada bunda snow Hypersonic glacier
2.místo Armada softshell Superior 3L charcoal
3.místo Armada kulich Highland beanie forest

Stejně jako minulý měsíc i tento si tři nejlepší odnesou zajímavé ceny. Bundu za první místo, slušivý softshell za místo druhé a třetí se zase vesele zahřeje v novém kulichu, to vše od hlavního partnera Armada. No samozřejmě pokud jste nevyhráli nezoufejte. Armada Public Gallery pokračuje i v dubnu, který už je náležitě rozjetý. Kdo nefotí nevyhraje!

Teď už ale dost tlachání a představme si tři vítěze!

1.místo "Kopr"

2.místo Tomáš „,,“ Kroczek

3.místo Tomáš „malejvrbič“ Vrbický

Poznámka: Snažili jsme se vybírat fotky od lidí, kteři nejsou nebo v minulosti nebyli přispěvovateli materiálu na freeride.cz/ski nebo nejsou profesionální fotografové s vodoznakem na fotce, jinak by bylo pořadí jiné. Také nás více zaujme fotka, z které na první pohled čiší, že si s ní dal někdo práci (vybrat spot, připravit spot, atd.) než jenom rychlé vyblejsknutí, což je pro vás návod do dubnové public gallery. Své fotky můžete vkládat zde a soutěžíme opět o hodnotné ceny! Výherce budeme kontakovat mailem.

Další zajímavé články

Rychlovka "Homeruns" s Markusem Ederem

Markus Eder se nám připomíná backcountry jednohubkou "Homeruns"...

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...