Česká premiéra Twenty od PoorBoyz v pražském Aeru

Servery hivermag.pl a freeride.cz/ski vám přináší českou premiéru lyžařského videa “Twenty”, které je již jubilejním 20-tým filmem v řadě od největší freeski filmové produkce Poor Boyz Productions. Akce se uskuteční 5. října v pražském kině Aero a bude zároveň jedna z prvních premiér tohoto filmu v Evropě vůbec s doprovodným programem.

Poslední videjko z dílny PBP bylo připravováno nezvykle tajně. Natáčení probíhalo až do konce srpna a rideři ze sebe dostali to nejlepší. Po intenzivní práci se podařilo začátkem září přijít ven s trailerem a od té doby se objevuje více a více informací, které z “Twenty” dělají jeden z nejočekávanějších filmu letošního roku!

Film v sobě prolíná hlavně záběry z letošní sezóny, kterí jsou okořeněny “flashbacky” z 20-​ti leté historie PBP. V můvíčku najdete samá top jména jako je Sammy Carlson, JP Auclair, Pep Fujas, Dane Tudor, McRae Williams, Mike Douglas nebo Max Morello, který zavítá i do Prahy. Asi nejvíce očekávaná část filmu bude o návratu Tannera Halla – živoucí freeski legendy po zranění a PBP jsou přesvědčeni, že o jeho návratu v “Twenty” se bude mluvit ještě dalších 20 let.

Nedělní slavnostní den nebude pouze o filmu. Program začne již několik hodin před samotným promítáním, kdy prostranství před kinem Aero naplní stánky našich partnerů, aby představili svoje produkty na následující sezóny a vy jste si tak udělali obrázek, co na vás freeski společnosti chystají na zimu 2014/​2015. Účast zatím přisblíbily firmy Hudy, Boatpark.cz, Armada, Ox skis, Majesty a budeme vás dále informovat. Samozřejmostí je afterparty, která volně přejde přímo z promítání na bar a nebudeme se muset nikam přesouvat.

Překvapením pro všechny freeskiery bude i setkání se speciálním hostem, který nás poctí svou návštěvou na této premiéře filmu “Twenty”. Vycházející hvězda freeskiingu – Max Morello, nám povypráví více o tomto videu, freeskiingu a jeho plánům na nadcházející sezónu. Doražte si pokec s borcem, o kterém toho v budoucnu ještě mnohé uslyšíme a vy se budete moci pochlubit, že jste se s ním potkali osobně! Jeho season edit čekujte zde!

Dobrá zpráva pro všechny mimopražské. Spustili jsme možnost rezervace a vyzvednutí lístků a zaplacení lístků až při osobním vyzvednutí v neděli v podvečer před filmem. Neváhejte a rezervujte si svoje lístky. Klikněte na odkaz, potom dole na čas 20:30 a pak si pohodlně vyberte sedadlo zde!

Datum: 5.10.2014
Lokalita: kino Aero, www.kinoaero.cz
Lístek: 110Kč, předprodej na kase Aera nebo www.kinoaero.cz

Program:
15:00 – výstava produktů na zimu 2014/​2015
20:30 – premiéra videa Twenty
22:00 - afterparty

Link na událost na facebooku zde!

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...