Co tě čeká a nemine na Soldiers 2018

Letos jsme se konečně dočkali! Soldiers 2018 se již tento pátek vrací do Deštné v Orlických horách a my vám teď prozradíme, proč na nich nesmíte chybět!

Po loňským půstu je konečně zpátky největší tuzemskej freeski závod. Vlastně kdyby jenom tuzemskej… největší freeski event ve střední a vychodní Evropě! Soldiers 2018 se připravují k boji! Už tento pátek vypukne pravá nefalšovaná vřava v Deštné v Orlických horách, a pokud chceš zažít nejnadupanější víkend zimy, nesmíš si ho nechat utíct mezi prsty! Celkově už po sedmé se nejen české ale hlavně zahraniční lyžařský hvězdy sejdou, aby na místním bojišti předvedli ty nejnáročnější triky, z kterých divákům vyskočí ústa z pantu a kukadla z důlků! K tomu připočtěte neopakovatelnou atmosféru a dvě noci prohýřený s našlapaným hudebním programem. A není co řešit! Tohle je nabídka, na kterou říct ne, je minimálně trestnej čin hodnej oprátky! Pořád ti to je snad málo? Tak čti tedy dál…

To nejdůležitější na Soldiers 2018 se bude odehrávat na místním kickeru, který v těchto dnech dostává ty správný macatý tvary. Jezdci a diváci se můžou těšit na osm a půl metrů velkou potvoru, na který budou rekrutovaní borci lítat do dálky více než třicet metrů! Není divu, že závod má druhý nejvyšší tedy zlatý hodnocení u asociace AFP (Association of Freeskiing Professionals). Všechno odšpuntuje páteční kvalifikace, z který ti nejlepší přeživší postoupí do sobotního finálovýho závodu. Ještě ale než v pátek půjdeme rozsekat taneční parket, tak si dáme večerní Nigh Attack. V sobotu všechno vyvrcholí odpoledním semifinále a zejména hlavními finálovými souboji, který startují přesně v devatenáct nula nula velitelskýho času!

Do Orlických hor míří armáda lyžníků světoznámých jmen. Chybět nebude pětinásobnej medailista z X Games a dvojnásobný držitel placky z Olympiády Američan Nick Goepper. Švédskej šílenej hubeňour Jesper Tjäder. Švýcarskej zabiják Fabian Bösch, kterej letos jako první odjel triple cork 1980 a od roku 2016 se mu doma válí zlatá z X Games. Mezi další skandinávský esa bude patřit čahoun Oscar Wester a u nás dobře známej Fin Antti Ollila. Vítězství z posledního ročníku dorazí obhajovat John Brown. Premiréru si odbude originalitou hýřící Eirik Sæterøy. Do nejvyšších příček může určitě promluvit i kanadskej černej kůň Teal Harle, jeho krajan Noah Morrison nebo nenápadnej Francouz Antoine Adelisse. Překvapit pak může věčně usměvavej teprve šestnáctiletej Japonec Taisei Yamamoto nebo další z Amíků Nicky Keefer, kterej se jinak moc na závodech nezjevuje. Soldiers jsou ale Soldiers. Určitě si ale taky připravte hlasivky pro domácí borce! Budou je sakra potřebovat… 

Kdo ve zdraví přežije bitvu na skoku může vyrazit poslední zbytky energie vymlátit do Jägermeister Music Parku, kterej bude vyhřívanej a vměstná se do něj až 3000 lidí! Slušnej grupáč! V pátek nám krev postupně rozproudí DJ N´Zym, rapper Maniak, ruskej rave v podobě dj setu od babský části Little Big či úspěšnej domácí DJ Nobody a vše zakončí se svým grime nádechem Darq E Freaker. Pořádná divokost nás ale čeká i následující sobotní noc. Rapový fans protěší Slovák Pil C a domácí stálice PSH, pro všechny ostatní tu pak bude opět DJ N´Zym, djská dvojka Artillery a francouzští magoři Loo&Placido! Uf! Přežít tohle všechno bude chtít hodně odvahy a štěstí, ale bude to stát za to!

O víkendu, jak se říká, není čas ztrácet čas! Vidíme se na Soldiers 2018!! Bude to zkrátka velký...


Soldiers 2018 program:

9.3. pátek:

09:00 – 14:00 tréning
14:00 – 16:00 kvalifikace
18:30 – 19:30 Night Attack
20:30 DJ N´Zym
22:00 Maniak
23:00 Dj set Little Big
00:15 DJ Nobody
01:30 Darq E Freaker

10.3. sobota:

12:00 – 16:00 tréning
16:00 – 17:30 semifinále
19:00 – 20:30 finále
20:30 Artillery (DJ Ondrash & DJ Fuuse)
22:00 Pil C
23:00 Mike T, následují PSH
00:25 Loo&Placido
02:35 DJ N´Zym
03:30 Artillery

Veškerý podrobný info včetně vstupenek najdeš na webu Soldiers tady.

Další zajímavé články

Téra Korábová a Cat Agnew brousí ulice v editu "Mud Pit"

Tereza Korábová a Cat Agnew nás vezmou v editu "Mud Pit" do severoamerických ulic...

Alex Hall a Mathilde Gremaud králují Světovýmu poháru v big airu

Ve francouzském Tignes se definitivně rozhodlo o držitelích křišťálových glóbu za big air...

Švýcarská parková elita žen nás ve videu "Sänkyøu" vezme za freeridem na Špicberky

Na Špicberky se nejspíš každý den nepodíváme! Dneska tam zavítáme v dívčím videu "Sänkyøu"....