Czech Freeski Kemp Snowtropolis 2011

Přinášíme vám info o dalším freeski kempu našeho nejlepšího českého freeskiera Romana Daleckýho, který se uskuteční v německé hale Snowtropolis poblíž našich hranic.

Czech Freeski Kemp Romana Daleckýho je určen všem freeskierům bez rozdílu věku a dovedností. Má za cíl naučit vás nové triky a pilovat triky již naučené. Hlavní myšlenka jsou však 3 dny zábavy na sněhu s přáteli a pěkné strávení letních prázdnin. Dozvíte se nejen jak na daný trik, ale také jak udržovat životosprávu, jaké cviky jsou na freeskiing ideální, či co dělat před a po ježdění.

Jak se tam dostat:

Lyžařský chrám Snowtropolis se nachází v německém městečku Senftenberg, které leží asi šedesát kilometrů od Drážďan. Je to tedy nebližší lyžařská hala u naší republiky. Z hlavního města Prahy je vzdálena asi 230 kilometrů, přičemž nejlepší trasa je teplickou dálnici kolem Drážďan a dále na sever směrem na město Cottbus. Dá se jet také přes Liberec, kde se projíždí městy Hrádek, Zittau, Bautzen, Hoyeswerda a cílový Senftenberg. Z Liberce je to nějakých 130 kilometrů. Díky však cestě po okreskách tato cesta trvá přibližně tři hodky poctivé jízdy.

Hala a snowpark:

Hala nabízí jednu celkem sto třicet metrů dlouhou modrou sjezdovku, u které se nachází dva vleky. A to poma a jezdící pás. Půjčovna s vybavením je pak samozřejmostí. Přímo v hale se také nachází Snowtropolis Bar, který zaručeně uspokojí vaše chuťové buňky. Kromě samotného ježdění nabízí hala i další sportovní využití a to volejbal, tenis, badminton, bowling nebo saunu. Během letního období stojí snowpark čítající pouze pár překážek. Na náš kemp máme slíben snowpark o velikosti 6-​8 railů a jeden kicker, takže si každý přijde na své a určitě si dobře zajezdí.

Termín a cena:

Tento letní kemp se uskuteční od 26.8. do 28.8.2011. Celkem tedy 3 dny ježdění od pátku do neděle. Cena – 3 150Kč/​ osoba

V ceně:

třídenní skipass
ubytování v areálu u haly, takže žádné dojíždění
koučink pod vedením Romana Daleckýho
večerní videokoučink
photo/​shooting
drobné ceny od sponzorů

Další aktivity:

Krom lyžování je možnost samozřejmě dalších aktivit. Senftenberg obklopuje řada velkých jezer, kde je ideální možnost na koupání, takže v jeden den se můžete slunit a koupat a chvíli poté už lyžovat na opravdovém sněhu. Kolem jezer se dá také jezdit na kolečkových bruslích. Každý den budeme grilovat, takže hlady nezemřeme. Přihlášky a další informace získáte na milis@freeride.cz.

Další zajímavé články

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...