Dr.Zipe - lyžařské/snowboardové brýle a helmy

Skandinávská značka Dr.Zipe to chce u nás pořádne rozjet, tak se pojďme podívat, co zajímavého nalezneme v její nabídce.

Dr. Zipe je založen na unikátní značce, která vyčnívá z davu. Výjimečné produkty s jedinečným marketingový konceptem učinily Dr. Zipe jedničkou na švédském trhu, již po prvním roce své existence získal v roce 2007 ocenění jako nejlepší švédská sportovní značka.

Design Dr. Zipe se výrazně liší především svým charakterem a designem spojeným se zdobením v podobě koltů a lebek; jeho produkty jsou založeny na výjimečné kvalitě, designu, bezpečnosti a funkčnosti jako většina skandinávských produktů. Unikátní dělá tuto značku i to, že původ i design je čistě švédský.

Dr.Zipe má tým profesionálních lyžařů a snowboardistů z celého světa a je také hrdým sponzorem švédské reprezentace Ski Cross. Dr. Zipe je určen náročným jezdcům, kteří chtějí komfort, aby se cítili v bezpečí a mohli si na maximum užít svou jízdu.

Ski redakce freeride.cz má šanci testovat brýle Dr.Zipe Savage, které díky své velikosti nabízí dokonalý rozhled a skvěle padnou do helmy. Přes universální zrcadlové sklo je velmi dobře vidět za jasné i zatažené oblohy. Vzhledem k častému šlapání oceňujeme i dobrý ventilační systém, který efektivně zabraňuje mlžení skel. Českým ambasadorem Dr.Zipe se nedávno stal i freerider Ondřej Pekárek, který se jistě zanedlouho také podělí o svoje dojmy. Omrknout produkty Dr.Zipe můžeš na vision-shop.cz nebo osobně v Revolutionu - Revoluční 2, Praha 1!

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...