Dynastar

Legendární lyžařská značka oblíbená hlavně mezi vyznavači lyžování ve volném terénu se představuje.

Na úpatí hory Mont Blanc začal Dynastar budovat svou historii a hodnotu, o 50 let později se zde nachází výjimečná celosvětová značka, jediná takové velikosti, která vyrábí své lyže ve Francii. Dekádu za dekádou lyže Dynastar pokračují v nekončící cestě inovací a vyvíjení vysoce kvalitních produktů. Dnes je Dynastar víc než kdy jindy umělcem, alchymistou při výrobě zimního vybavení. Chamonix je jeho základním táborem a inspirací, je to startovací bod pro ta největší dobrodružství, která znamenají překonávání vašich limitů a nezapomenutelné zážitky.

Ve firmě Dynastar stojí naši rideři přímo u zrodu nových technologií. Factory Team, který se skládá ze zkušených závodníků, se bude nyní starat o to, aby byl inspirací pro nové koncepty a řady lyží. Členové Factory Teamu totiž sdílejí více než společný koníček, sdílejí vášnivý přístup k tomuto sportu! Přivedli jsme tedy tyto nadšence, zkombinovali jsme jejich zkušenosti se zkušenostmi našich odborníků, to vše jsme obohatili o odvážný design ... a nyní vám představujeme výsledky! Nezáleží na tom, jestli preferujete freeride, obří slalom, freestyle nebo klasické sjezdové lyžování. Dynastar ve spolupráci s Factory Teamem pro vás připravil kolekci lyží s jednotným designem a odlišnými vykrojeními podle toho, na jaký styl jízdy jsou dané lyže určené.

Model Legend je více než lyže, je to ikona freeridu stejně jako Richard Permin. Dynastar již v minulosti představil lyže Legend, které za roky své existence zanechaly nesmazatelnou stopu na nejkrásnějších vrcholcích hor a také ve vzpomínkách známých sportovců jako je například Arnaud Adam, Guerlain Chicherit nebo Aurélien Ducroz. Nová generace lyží Legend má být dalším významným milníkem v historii sjezdového lyžování. Tyto lyže se vyznačují hlavně jedinečným výkonem a plynulostí při sjezdu. A tak začíná nová kapitola v kronikách zaznamenávající historii sjezdového lyžování. Nasaďte si své nové Legendy, spusťte se ze svahu, udělejte několik dokonalých carvingových oblouků a staňte se tak součástí historie, kterou píší tyto lyže. 

Dynastar je průkopníkem a specialistou ve vývoji skialpových lyží. Řada 2017–2018 byla vytvořena tak, aby odpovídala současným trendům a rozdílným požadavkům nadšených sportovců, jejichž počet neustále roste. Model Pierra Menta se již stal legendou mezi skialpovými lyžemi a často se objevuje na stupních vítězů různých soutěží. Tento model rovněž pomohl vyvinout speciální technologie, které pomáhají snižovat celkovou hmotnost lyže. Nová řada lyží Vertical je určená pro sportovce, kteří milují přírodu a rádi překonávají své hranice. Tyto lyže rozhodně nejsou žádným kompromisem mezi výkonem při výstupu a sjezdu, jsou to špičkové a velmi spolehlivé lyže. Nové modely Mythic se představují s pětibodovým vykrojením, jsou velmi hravé a všestranné. Nezáleží, jestli hledáte výkon nebo všestrannost, v řadě skialpových lyží Dynastar 2017–2018si každý najde své. 

Kolekci 2017/​2018 od značky Dynastar najdeš jak v našem přehledu vybavení FREERIDE.CZ BUYER´S GUIDE 2018 tak na oficiálních stránkách www.dynastar.cz nebo na stránkách českého distributora Bretton.cz.

Photo credit: D. Daher /​ L. Chauchaix /​ D. Collins /​ J. Thompson

Další zajímavé články

Pořádná Aljaška nás čeká ve videu "Prototype" s Toddem Ligarem

Todd Ligare nabízí parádní edit z Aljašky plná nádherných záběrů z dronů...

Téra Korábová a Cat Agnew brousí ulice v editu "Mud Pit"

Tereza Korábová a Cat Agnew nás vezmou v editu "Mud Pit" do severoamerických ulic...

Alex Hall a Mathilde Gremaud králují Světovýmu poháru v big airu

Ve francouzském Tignes se definitivně rozhodlo o držitelích křišťálových glóbu za big air...