Freeride.cz VarsCamp

Ubírat se k myšlenkám na rozloučení se sezónou na konci února může znít jako rouhání, nicméně přírodě člověk neporučí ( nejsme v Rusku), takže jsme si pro vás společně s PUXtravel.cz připravili stylovou tečku na konec v podobě konání Freeride.cz Varscamp nově i díky naším bratrům ze snb redakce za účasti programu pro snowboarďáky. My se však v našem článku budeme věnovat pouze ski obsahu campu.

Kdo byl s námi již loni na VarsCampu, určitě nelitoval – parádní banda přátelských lidí, skvělé počasí (6 dní ze 7 azůro), parádní snowpark s ještě o chlup více překážkami než nekonečno a pořádný progress pod dohledem našich zkušených armádních trenérů. Nejinak tomu bude samozřejmě i letos.

Program:

Denní výuka freeskiingu a snowboardingu ve snowparku a volném terénu
Každý den od rána bude naplánována výuka ve snowparcích ve Varsu pod vedením zkušených jezdců Ondry BenešeLukáše Pospíchala a dle vašich lyžařských a snowboardových kvalit. Malé skupinky zaručují individuální přístup. Večerní videokoučink pro odstranění jezdeckých chyb.

Odpočinková a testovací zóna
Přímo na kopci pod hlavním snowparkem vyroste i naše chill zóna se stánky a lehátky na relax. Kdo byl minule, ten zná, kdo nebyl, bude potěšen. Přímo na kopci můžete otestovat modely lyží našich partnerů a kamarádů Armada skis, Faction a Boatparku. Po slunění v lehátku máme připraven horký klobás přímo do vás z našeho epesního grilíku od Frantíků. Energii vám po celý den bude doplňovat strejda Red Bull!

Zábava se nebude samozřejmě odehrávat jenom na kopci. Hned přes silnici máme skatepark, u ubytka gril, takže odhozením lyží zábava nekončí. Jakmile se setmí a ochladí, přesuneme se na videokoučink do společenské místnosti, případně si pustíme nějaká freeski movie na promítajdě. Starší 18-​ti let se můžou jít společně pobavit do klubu, kde proběhnou i naše 2 „párty“, přičemž na té poslední před odjezdem proběhne i vyhlášení našeho public contestu ve snowparku o zajímavé ceny od našch partnerů. Zkrátka ideální zakončení sezóny pro všechny freeskiery v kruťácký bandě.

Lokalita: Vars (Francie)
Termín: 11.4.-18.4.2015 (odjezd 10.4. večer, návrat 19.4. brzo ráno)
Cena full camp: 9 520Kč/​osoba (ubytování, skipas, doprava, koučink, atd.)
V případě zájmu o více informací nebo rezervaci napiště prosím na milis@freeride.cz. Pokud máte zájem jet jako doprovod campara nebo si chcete jenom s námi zajezdit ve VarsPark bez programu campu, napište také na milis@freeride.cz! Těšíme se na vás :-)

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...