Freeskibazar se změnil na Freeskier.cz, a s tím přišlo mnoho změn

Kromě použitých lyží do své nabídky zařadil mnoho nového vybavení a vyhoupl se tak na pozici největší obchodu s freeski vybavením v ČR.

Aktuální nabídka čitá 113 párů nových a 140 parů použitých lyží. Jako jediný například prodává značku Majesty, která nabízí freestylové, all-​mountain, freeridové i skialpové lyže. 

Majesty Lumberjack, Cena: 13499,- (původně 15899,-).
Kromě nové Majesty kolekce jsou určitě zajímavou volbou i loňská modely za zvýhodněné ceny. Majesty Destroyer 16/​17 zlevněné z 16 599,- na 11 999,- 

Freeskier.cz dále nabízí téměř celou kolekci Armada lyží, některé modely značek Line, Atomic nebo také Völkl.

Armada ARW 86, Cena 7832,-
Atomic Punx 7, Cena: 9499,- (původně 11999,-)
Völkl Transfer 81, Cena: 7399,-

Freeskier ale nezůstává pouze u lyží. Svou nabídku rozšířil i o nové helmy, brýle, rukavice, hůlky a dále také vázání a lyžařské boty.
Výběr z eshopu

Smith Gage, Cena 2299,-
Full Tilt Drop Kick, Cena 7599,-
Line Tac, Cena: 699,-
Marker Griffon, Cena: 4499,-
Majesty The Force – brýle s vyměnitelnými magnetickými skly.
Cena: 2799,-

Ještě váháš, kde nakupovat? Když zmíníme dopravu zdarma, už nemusíš přemýšlet! K použitým lyžím dostaneš dokonce i vázání a servis v ceně lyží. Zajímavou službou je ,,Profesionální zaoblení hran“ – hrany lyží se ztupí pod vázáním a ty se tak nemusíš být, že se kousneš na railu.

Freeskier do toho prostě šlape ve všech směrech. Má svoji kolekci triček, kšiltovek, čepic a nově také limitovanou edici Energy drinků. Kromě věcí, které jsou vyobrazeny na eshop, mají ve skladech i nahradní brzdičky, podložky pod vázání, šlapacích pásy, zájemcům pujčují Bangee Bunshee gumu a mnoho dalšího. Proto neváhej klukům z Freeskier.cz kdykoliv napsat. 

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...