Fridge Festival Hochkönig 2017

O víkendu vypukne další ročník Fridge Festivalu tentokrát v rakouským resortu Hochkönig a my se tak trochu víc zblízka jukneme, co nás tam čeká!

Zima konečně zařadila minimálně pátej rychlostní stupeň a na to jsme my všichni dlouho čekali! Novej rok je tady taky, takže to určitě chce vyrazit někam za hranice na nějakou tu zajímavou akcičku! A my tu jednu právě máme! Fridge Festival je značkou, která se poslední roky objevuje často a na začátku roku 2017 zavítá do rakouskýho resortu Hochkönig, kterej spadá do oblasti Ski Amadé. A pokud tak čistě náhodou nevíte, co následující víkend podniknout, freeskiing či sbowboarding a mejdany je vaše krevní skupina, tak určitě čtěte dál!

A co, že nás tedy všechno čeká a nemine? Dnem D je sobota 14. ledna, kdy nás jako freeskiery určitě nejvíce bude tankovat big air kontest! V Hinterthalenu am Hochkönig se už tetelí skok, na kterým pozvaní evropští riders budou předvádět svoje macatý rotace. Z freeskierů by neměli chybět třeba jména jako domácí Tom Ritsch, Max Noppeney či Christian JennyFlo Geyer, Švýcar Alex Benz nebo italskej střelec Lukas Schäfer a další a další. Samozřejmě kromě lyžníků se na startu objeví i snowboardové osazenstvo.

No a jak se říká po práci legraci obstarají koncerty, kde budete moci protančit svoje střevíce až na kost. Jako největší hvězdy večera vystoupí dj´s a producenti Borgore Alan Walker. Kromě nich se za gramcemi taky objeví Dame & Möwe, Danny La Vega, Pete Sabo nebo Third Snow. Nuda tak nemá šanci, aby tady zapustila kořeny! Základní vstupný činí přijatelných 29 Euráčů a další cen najdete zde. Resort Hochkönig navíc disponuje snowparkem od zkušených QParks velikosti XL, takže Vás nečeká jen mejdanství, ale i slušně pojezdíte! Určitě tip… 

Program sobota 14.1. 2017:

16:00 Möwe
17:30 Big Air kontest
18:15 Dame
18:45 Big Air kontest
20:30 Alam Walker
22:15 Big Air kontest, vyhlášení vítězů
23:00 Borgore
00:30 Afterparty – Eder Bar, Almar Hinterthal

Více o Fridge Festivalu Hochkönig zde a na Facebooku zde.

Více o resortu Hochkönig tady.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...