Fridge Festival Obertauern 2016

Freeskiing, snowboarding, koncerty, zábava a to vše na jednom místě?! Tak to je letošní Fridge Festival v Obertauernu, kterej vypukne už příští týden!

Sezóna u nás bohužel už je v klinický smrti, a tak pokud chcete zažít nějakou tu srandu musí se vyrazit za hranice nejlépe směr pohoří Alp. A právě příští týden se koná jedno z posledních zajímavých big airovejch klání, na který bychom vás rádi pozvali! Řeč je o Fridge Festivalu v rakouském resortu Obertauernu, kterej na nás zaútočí v termínu 15.-16. dubna tedy už příští víkend! Pokud jsi fanda freeskiingu, snowboardingu a hudebních festivalů tak tenhle kousek je přesně pro tebe!!

Co všechno nás čeká? Je toho sakra dost! Nás samozřejmě bude nejvíc zajímat big airovej závod, kterej se pojede formou big airu. V Obertauernu tak vyroste třicet čtyři metrů vysoká rampa, která dostane sněhovou pokrývku, a na který bude předvádět šestnáct pozvaných snowbaordistů a šestnáct freeskierů pořádný psí kusy! Boardaři mají svůj kompletní program v pátek. Lyžníkům je pak vyhrazena celá sobota…

Freeskiing a snowboarding však nebude všechno! K pořádnýmu mejdanu to chce nejeden nadupanej koncert a Fridge Festival jich má v rukávu hned několik! Mezi interprety, kteří se představí na hlavní stagy patří třeba kytarový Guano Apes, rap budou reprezentovat Kool Savas nebo Foreign Beggars. Taneční choutky pak určitě zažene Moonbootica, Laodstar nebo Fritz Kalkbrenner a další a další! Je toho zkrátka dost, a tak pokud zatím nemáte plán tohle je určitě tip jak víno! Základní vstupný na celej víkend stojí 75 Euro a ostatní ceník naleznete zde. Pokud tedy chcete spojit ježdění, zábavu a ještě číhnout na profíky v akci není lepší volba!

Freeski program festivalu:

Sobota 16.4.:

14:30 – 16:30 kvalifikace top 16 jezdců
17:00 – 18:00 semifinále top 12 jezdců
19:00 – 20:00 finále top 8 jezdců
21:30 – 22:00 superfinále nejlepší čtyřky

Pozvaní riders:

Fabian Bösch (SUI), James Woods (GBR), Andri Ragettli (SUI), Noah Morrison (CAN), Luca Schuler (SUI), Viktor Moosman (AUT), Jonas Hunziker (SUI), Pontus Nordström (SWE), Christoph Schenk (ITA), Emil Granbom (SWE), Birk Ruud (NOR), Ralph Welponer (ITA), Klaus Finne (NOR)

Mezi snowbaorďáky by se pak mělo ukázat český duo Dušan KřížPetr Horák!

Více infa naleznete na webu Fridge Festivalu zde.
Web resortu Obertauern pak tady.

Naše FRedakce se do Obertauernu chystá, takže čekejte hot matroš!

Další zajímavé články

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...

Marcus Goguen odhalil pár svých záběrů z filmu "The Land of Giants" od MSP

Další ochutnávku z "The Land of Giants" od MSP má na svědomí Marcus Goguen...