Helly Hansen: Vyhraj zájezd do Park City v USA!

Co znamená žít naplno? Je to drop z 50ti metrové skály, je to parádní zatáčka v metru prašanu? Je to rozhled z vrcholu hory po celodenní skialpové túře, běh lesní stezkou při klapotu dešťových kapek nebo poctivé soupeření se sílou oceánu? Různé činnost však jedno spojuje – být venku v souladu s přírodou a jejími živly. To jsou ty nezapomenutelné okamžiky, kdy žijeme naplno.

A co vy? Kdy jste se cítili, že žijete vážně naplno? Podělte se o své zážitky s ostatními v nové globální kampani od Helly Hansen s jednoznačným označením #feelalive. Sdílet své snímky, stejně jako příběhy, které k nim vedly, můžete od listopadu 2016. Smyslem akce je oslava pohybu, přírody a uchování jedinečných okamžiků. Každý týden se vybraní jedinci s nejzajímavějšími #feelalive příspěvky mohou těšit na hromadu cen od Helly Hansen. Vrcholem bude hlavní cena – zájezd do amerického Park City, kde si vás vezmou do parády profesionální freeride lyžaři a ukážou vám ty nejlepší lajny ve zdejších horách. Pro účast v soutěži sdílejte svoje top okamžiky na facebooku a instagramu s hashtagem #feelalive. Více informací najdeš na www.hellyhansen.com/alive/​feelalive.

Inspiraci a hlavní impuls pro tuto akci načerpali v Helly Hansen ze stovek příběhů horských vůdců, profi lyžařů a ambasadorů, které spojuje jedno – důvěra v produkty Helly Hansen. Celkem to skýtá na 50 000 profíků od profesionálních sportovců z Olympiády, horských vůdců či zaměstnanců více než 200 resortů po celém světě.

Společnost byla založena v Norsku v roce 1877. O té doby Helly Hansen pokračuje ve vývoji profesionálního oblečení a vybavení, které pomáhá lidem přežít a pracovat v těch nejtvrdších podmínkách na světě, společnost představila jako první na světě dlouhý seznam inovací včetně první poddajné a nepromokavé tkaniny před téměř 140 roky! Mezi další patří první fleecová tkanina v roce 1960, funkční první vrstva oblečení v roce 1970, vyrobená s Lifa® Stay Dry technologií, a v současnosti pravidelně oceňovaný a patentovaný systém regulace vnitřní teploty H2Flow®.

Svrchní oblečení, základní vrstva, sportovní oblečení a obuv značky Helly Hansen se prodávají ve více než 40 zemích a požívají důvěry outdoorových profesionálů a nadšenců po celém světě. Chcete-​li se dozvědět více o nejnovějších kolekcích Helly Hansen, navštivte www.hellyhansen.com.

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...