IF3 Innsbruck: Jedinečný freeski festival

Kdo chce skloubit ježdění v perfektních podmínkách se spoustou hvězd, večer mrknout na ty nejlepší aktuální freeski videjka a zajít na tučnou afterparty má šanci na IF3, který se bude konat v Innsbrucku!

IF3 v Innsbrucku je za rohem. 5. a 6. října vypukne největší freeski film festival v samotném srdci Alp v rakouském Innsbrucku. Nebudou chybět ani největší star v čele s Tannerem Hallem či Seanem Petitem. Příznivci parties se mohou těšit na live Kaiser Chiefs Dj Set či rapera Harrise aka Dj Binichnich. Lístky jsou k prodeji na www.store.iF3.at.

Seznam pozvaných celebrit je skutečně dlouhý: Tanner Hall, Sammy Carlson, Phil Casabon, Henrik Harlaut, Kai Mahler, Sean Pettit, JF Houle, Jacob Wester, Sage Cattabriga, JP Auclair a mnoho další snad potěší srdce každého freeski fandy. Potkat je můžete při ježdění na IF3 Hintertux Freeski Session na ledovci, v kině na promítačce, party nebo samozřejmě autogramiádě, která nesmí chybět.

Hlavní atrakcí IF3 jsou samozřejmě filmy. K vidění budou nejnovější kousky od všech světoznámých produkcí: Poor Boyz, Level 1, TGR, MSP, Inspired Media, Stept Productions. Nebudou chybět ani lokální produkce typu Freeski Crew, Headbud Productions/​Pickings Fam., Legs of Steel a JOB.

V pátek s sobotu se bude promítat do 22:00 a poté vypukne afterparty s raperem Harrisem aka Dj Binichnich, Kaiser Chiefs Dj set, Simon Rix a Nick Peanut Baines a mnoho dalších.

Těšit se můžete na doprovodný program - IF3 BagJump pro všechny milovníky adrenalinu, IF3 ART Village, IF3 Brand World nebo zmiňovanou autogramiádu. Na to vše se můžete těšit 5. a 6. října v Innsbrucku.

Kdo si chce zajezdit má jedinečnou příležitost perfektně vyshapovaného parku na Tuxu během IF3 Hintertux Freeski Session od 1. do 4. října. Na ledovci napadlo nedávno nových 70cm sněhu, otevřena je zatím easy line a medium line a pro line s halfpipe ji budou následovat, takže ideální podmínky na perfektní zahájení letošní zimy. Za zmínku ještě tojí čtvrteční promítačka v Tux Center Lannersbach a party v proslulém klubiku Kleine Tenne v Lanersbachu. Pokud chcete zažít neskutečnou atmosféru světového freeskiingu nebo omrknout, jak to Tanner Hall dává po zranění, vyražte na letošní IF3 v Innsbrucku!

Více infa na IF3.at a program zde.

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...