Jednodenní Dachstein Trip

Zima je již dávno pryč a většina z nás je již myšlenkami někde u vodních radovánek a večerních grilovaček. Zrovna v této chvíli nás napadlo si ještě před létem zajezdit a vznikl z toho nápad vydat se na rakouský ledovec Dachstein, kde se zatím v parku jezdí o 106.

Jelikož většina z nás v týdnu chodí do školy nebo pracuje, rozhodli jsme se pouze pro jednodenní trip do Rakouska, abychom byli v pondělí ready opět do pracovního/​školního procesu. Ledovec Dachstein se nachází v rakouské spolkové zemi Štýrsko nedaleko známého sportovního městečka Schladming. Lyžuje se až do nadmořské výšky 2 700 metrů nad hladinou moře. Momentálně zde leží přes 3 metry sněhu.

Máme rezervovaný autobus, který by vyjel v pátek v noci z Prahy, abychom stihli sobotní první lanovku a mohli se oddávat freestyle radovánek ve zdejším SuperParku Dachstein. Jediné podmínky jsou minimálně 40 přihlášených osob a dobrá předpověď počasí, jinak se celý zájezd ruší. Peníze se v případě zrušení zájezdu z naší strany vrací v celé výši.

Aktuálně je otevřeno 36 jezditelných překážek, mezi kterými najdete například kickery: 13, 14, 15, 17 metrů a další skoky různých velikostí a hlavněpřekážky na jibování všech délek a tvarů. Lepší představu o komplet setupu a překážkách v provozu najdete po kliknutí ZDE. Vezmeme sebou i našeho fotografa a kameramana a výsledkem bude i zajímavý matroš na freeride.cz. O začátečníky se postará Dan Hanka společně s FR dvojkou Maty a Milis.

Cena za dopravu na tuto jednodenní lyžovačku činí 990Kč a nevztahuje se na permice. Odjezd bude z Prahy, jelikož se jedná o bleskovou akci, je možnost, že se bus nenaplní. Výlet se uskuteční v případě minimální účasti 40 lidí a dobré předpovědi počasí, jinak se akce ruší a peníze budou vráceny v plné výši. Svou účast můžete také potvrdit na facebooku zde!

Program:
pátek 20.6.
odjezd v nočních hodinách

sobota 21.6.
příjezd v ranních hodinách k lanovce
celodenní ježdění v SuperParku Dachstein
po lyžování rekreace u vody/​odjezd domů dle hlasování lidí

neděle 22.6.
příjezd v ranních hodinách do Prahy

Cena 990Kč/​osoba
v ceně doprava Praha – Dachstein a zpět
výuka freeskiingu pro začátečníky od Dana Hanky
ranní dávka energie zdarma
promítačka freeski filmů v buse
focení/​natáčení od našich profíků na památku
v případě zájmu zapůjčení freeski lyží zdarma

Cena permic:
dospělý 41 EUR
mladiství 31 EUR ročník 95, 96, 97
děti 20,5 EUR ročník 98-​2007
+ vratná záloha za permici max 5 EUR

Pokud máte zájem o akci, neváhejte a vemte sebou i kámoše, ať je jistota, že se nás sejde minimálně 40, jinak se nikam nejede. Je potřeba poslat nejpozději do středy 18.6. částku 990Kč na c.u. 1317599028/​5500. Pokud se akce ruší, peníze vám v celé výši pošleme zpět. Krom platby pošlete ještě informace o vás na mail milis@freeride.cz ve složení: jméno, příjmení, datum narození, místo odjezdu Praha/​Brno.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...