KROM WARS 2017 již tento pátek

Již tento pátek odstartuje čtvrtý ročník legendárních KROM WARS v Kroměříži. My se tak ještě jednou jukneme, co nás čeká a nemine!

Blíží se nám konec letošního léta a s ním taky nejočekávanější letní freeski akce na území naší košatý republiky a to legendární KROM WARS 2017! Ty se tento víkend vrátí do rodné Kroměříže na koupaliště Bajda a celkově počtvrté rozpoutají freestylové peklo! Co všechno nás čeká? Je toho sakra hodně a hlavní bude užít si plno zábavy! Držet se budeme hesla „IT’S ALL ABOUT HAVING FUN“!!

Nejvíce prostoru samozřejmě dostane freeskiing, kde se objeví jak domácí tak zahraniční pozvaná jména. Chudák ale sám naštěstí nezůstane. Čeká nás taky snowboarding, wakeboarding a samozřejmě nabitá afterparty. Tohle všechno startuje již tento pátek na Hanáckých Aténách ve Zlínském kraji! První den akce bude patřit jibbingu na překážkách dovezených z Tošovic. Právě tady se kromě vybraných lyžníků představí také pozvaní snowboardisti. Večer nás pak čeká lehká Jägermeister War Up Párty přímo na koupališti Bajda. Přehánět to s ní ale radši moc nebudeme, protože nás čeká pořádně nažhavená sobota!

Právě o víkendu vypukne hlavní program tedy freeski big air a taky wakeboarding. Finále nejlepších by mělo být na programu v 17:00 a to by byl hřích nechat si ho ujít! Pro diváky bude připraven taky doprovodný program, ke kterýmu patří moře srand a zábavy jako trampolínové exhibice, lukostřelba slackline, discgolf, zorbing fotbal a indoboardy. Všechno se pak zakončí a oslaví pořádným mecheche. Hlavní Royal Dog Afterpárty je na programu v kroměřížském Music Clubu Slady, kde jako headlineři vystoupí pražská hiphopová klasika Prago Union! Lepší zakončení léta budeš prostě o víkendu hledat marně!

Program KROM WARS 2017:

Pátek 1.9.

16:00 - oficiální otevření areálu
17:00 - trénink freeski big air + wakeboarding
18:00 - jib contest kvalifikace
19:00 - jib contest finále
Jägermesiter Warm Up Párty do 22:00

Sobota 2.9.

12:00 - oficiální otevření areálu
14:00 - kvalifikace freeski big air
15:00 kvalifikace wakeboard
16:00 doprovod exhibice + soutěže
17:00 finále freeski big air + wakeboard
19:00 vyhlášení vítězů a předání cen
21:00 Royal Dog Afterpárty v Music Club Sady Kroměříž

Pokud jste si trestuhodně nestihli pořídit lupeny v předprodeji, tak vězte, že za páteční vlez dáte 50,-. Sobota pak stojí na místě 150,- nebo 300,- i se vstupem na večerní afterpárty. Vidíme se v Kroměříži!!

Teaser KROM WARS 2017:

Web KROM WARS najdeš zde.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...