One Day In

Po loňském prvním ročníku naší freeride.cz/ski tour s názvem One Day In jsme si připravili její druhé pokračování. Tentokráte navštívíme 5 snowparků v České republice.

Těšit se můžete vždy na perfektně připravený snowpark, kde budou kroužit naši členové z redakce, kteří budou po celý den mapovat dění v parku pomocí svých foťáků a kamer, abychom pořízený matroš mohli prezentovat u nás na webu. Zároveň po snowparku bude jezdit náš redaktor, pravděpodobně všem dobře znamý skier a party boy Martin Vránek, který bude mít na starost koučink pro začátečníky. Nejedná se o žádný závod ani omezení, nebudeme vás do ničeho nutit, chceme pouze se všemi dobře zajezdit, pokecat a užít si společně bezva den na kopci. V průběhu dne vyhlásíme easy jib contest na vybrané překážce o věcné ceny od našeho partnera.

Pod snowparkem bude i stanové městečko se stánky našich partnerů. Těšit se můžete na testovačku lyží zadarmo a spoustu rad okolo lyží, jak se o ně starat a podobně. Chybět samozřejmě nebudou ani naše stickery a hudební produkce, ať to v parku duní.

Termíny akcí:

19.1.2013 - Klínovec ( Krušné hory)
2.2.2013 - Vítkovice ( Krkonoše)
9.2.2013 - Deštné v O.h.( Orlické hory)
23.2.2013 - Benecko ( Krkonoše)
9.3.2013 - snowpark Paprsek ( Jeseníky)

Nezapomeňte svou účast na Klínovci potvrdit na facebooku zde. Těšíme se na vás a vidíme se na kopci!

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...