Pozvánka na Jablonec Summer Jib 2018

Léto zakončíme tradičním Jablonec Summer Jibem. Na co všechno se můžeme těšit u jablonecký přehrady se právě teď dozvíte.

Jak nejlépe zakončit letošní horké léto?! Přece stylově a to na sněhu s pořádnou porcí freeskiingu snowboardingu! V oblíbeném areálu Slunečních lázníJablonci nad Nisou se první zářijovou sobotu uskuteční jubilejní desátý ročník akce Jablonec Summer Jib 2018! Za podpory Města Jablonec, Big Shocku, Armady, Just Skiing a Plastime.Chemi opět dorazí borci s lyžemi a snowboardy, aby si to na opravdovém sněhu rozdali před zraky místních diváků a na závěr prázdnin si všichni společně hlavně užili plno zábavy!

Jako každý rok toho bude k vidění dost! Těšit se můžete zejména na nadupanej závod v jibingu, kde prostor dostanou jak vyznavači jednoho tak dvou prkýnek. Závod není nijak limitován, takže pokud chceš můzeš se zkusit přihlásit i ty a zajet si tuhle letní pohodičku, kde nepůjde o mistra galaxie! Ostatní si zatím budou moci dát chilliádu u pivečka nebo se skočit zchladit do nedaleké jablonecké přehrady, která opět vytvoří netradiční kulisu celý akce.

Startuje v sobotu 1.září po obědě, takže plány na první zářijový víkend už nemusíš vymýšlet!

Program Jablonec Summer Jibu 2018:

14:45 - 15:45 tréning
15:45 - 16:00 rešejp
16:00 - 16:45 kvalifiakce SNB
16:45 - 17:30 kvalifikace freeski
17:30 - 17:45 rešejp
17:45 - 18:30 finále
19:00 - ??:?? vyhlášení + volná zábava

Pokud si stejně jako my nedočkavej sněhu a chceš si zkusit zazávodit nestyď se a přihlaš se na maty@freeride.cz, abychom měli přehled o všech riders. Startovný si dáme symbolický kilečko, abychom pak mezi nejlepší rozdali nějaký ty nenáročný ceny a měli na večerní zasloužený pivko za odměnu. Událost můžeš sledovat na Facebooku zde a hlavně doraž na jablonecký Slunka, ať se konečně po létě naladíme na tu pravou zimní náladu!

Těšíme se na Vás a VIDÍME SE!!

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...