Pražská premiéra Days of my Youth od MSP

Připravili jsme si pro vás opravdovou lahůdku! Ve spolupráci s Red Bull, Subaru, Oakley a GoPro se můžete těšit na premiéru dvouletého projektu od Matchstick Productions - Days of my Youth!

Jedná se o dvouletý filmový projekt jedné z nejrespektovanějších filmových produkcí zabývající se tématikou extrémních sportů – Matchstick Productions. Days of my Youth není jenom obyčejný lyžařský film, ukazuje lyžování jako smysl života a poznání sebe sama. V DOMY procestujete pořádný kus světa a nejmodernější technologie poskytne divákům nový pohled na lyžování a ukáže, co vše je na lyžích možné. Od téměř nemožných sjezdů z prudkých svahů Aljašky až po freestyle jezdce amerického olympijského teamu Bobby Browna se představí to nejlepší, co šlo za poslední dva roky natočit a přenést do jednoho jedinečného filmu. Tento snímek definuje, co to znamená „být lyžařem“.

"To je poprvé za více než 20 let natáčení lyžařských filmů, kdy jsme měli luxus natáčení přes 2 celé zimy a opravdu se soustředili pouze na naš tvůrčí směr a zachycení akce," říká výkonný producent Murray Wais. "Nemohli jsme být šťastnější díky podpoře od našich sponzorů a sportovců, kteří nám pomohli celý projekt zrealizovat." DOMY je podporován Mountain Hardwear, Subaru, Swatch, Powder, GoProOakley.

Filmování po celém světě - včetně vzdálených koutů Svalbard, Norsko či Cordillera Blanca v Peru - film nabídne divákovi bezkonkurenční zážitek v kině s využitím nejnovější technologie natáčení Cineflex Elite. Díky práci s malou skupinkou nejlepších lyžařů na světě, film se noří do hloubky jejich duše a ukazuje, co pro jednotlivé sportovce znamená lyžování. Richard Permin, Mark Abma, James Heim, Michelle Parker, Cody Townsend, Markus Eder, Bobby Brown, Sam Anthamatten a další tvoří all-​star jezdecké obsazení, který doplňuje speciální pohled na lyžování od průkopníka freeskiingu Bobbie Burnse.

"Jsme poctěni, že jsme partner s MSP na tomto unikátním projektu," říká Scott Bradfield, vedoucí produkční v Red Bull Media House. "Výsledkem je film, který opravdu zachytí pocit „být lyžař“ a proč mu lidé podmiňují svůj život tak, jak to do dneška ještě žádný jiný film nezachytil."

Díky naším partnerům pražské premiéry - Subaru.cz, Red Bull, Oakley, GoHd.cz, SnowScott se můžete těšit na i tombolu o spoustu zajímavých cen, za které stojí vyrazit do kina! Navíc prvních 200 příchozích dostane dárek od Snow.cz a prvních 100 se může těšit na tištěný Downdays magazín!

Datum: 29.10.2014
Čas: 20:30
Místo: Kino Aero
Rezervace lístků: zde - pod textem klikněte na čas 20:30 a rezervujte si sedadlo
Facebook událost zde

Foto: Blake Jorgenson /​ Red Bull Content Pool 

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...