SatisFaction Ski Camp 2017

Hej ty! Ano, ty, co čteš tyto řádky! Právě pro tbe totiž pořádáme SatisFaction Ski Camp 2017. Letos již pátý ročník a neměl bys tam rozhodně chybět.

Ať jsi holka nebo kluk, ať už jsou tvé skills jakékoli, ať jsi student nebo pracujíćí - my tě prostě chceme posunout o několik mílových kroků dál.

Již tradičně se camp bude ohrávat v kvalitně postaveném Your Parku Deštné v Orlických horách. Letošní zimu shapeři odvádějí hodně kvalitní práci a Your Park je tak jeden z nejlepších parků v republice. Jsou zde překážky pro začátečníky, pokročilé i profíky - prostě každý si zde najde, to svoje, co mu vyhovuje.

Pod dohledem tě opět bude mít finský rider Antti Ollila, který se už teď těší, až tě naučí jeho trickům. Z našich českých zabijáků tě povede Jirka Volák a skoro český Richie Jurečka. Na všechny slečny se zase těší Petra Jurečková. Jurečkovic klan má prostě freesking v krvi.

Co tě čeká a nemine?
Hlavně, a především, 6ti denní kvalitní koučing od jezdců evropských rozměrů. Každý den se pod jejich taktovkou naučíš novým věcem, vysvětlí ti techniku a posunou tě o level dál. Osvojíš si jiné pohybové dovednosti a rozhodně nabereš i svalovou hmotu. Bohatý program bude probíhat nejen na kopci, ale i mimo něj. Budeš mít možnost natrénovat gymnastitcké prvky na trampolíně v tělocvičně nebo zkusit jógu. Máme pro tebe nachystané zajímavé přednášky nejen o první pomoci, bezpečnosti na svahu, ale taky o freeskiingu a další, nech se překvapit! Nebude chybět ani bowling, lekce hraní na ukulele atd. Veškeré dění kolem budou dokumentovat zkušený fotograf Lukyn Wagneter a videokameranam Martin Bernie Bernard, který také natáčí populární videoepizody Smelly Socks.

Kdy: 26.2. - 3.3.2017
Kde: Your Park Deštné v Orlických Horách
Ubytování: Penzion U Matulů
Cena: 8290 CZK/​ 320 EUR (záloha 1500 CZK/​60EUR)

Přihlášku vyplň zde, jedině tak s tebou budeme na 100% počítat.

Sbal pyžamo, řekni babičce, ať ti upeče bábovku a uvidíme se na svahu.

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...