Totální výprodej v Boatparku!

Pražský kamenný obchod a eshop si pro vás před zimou připravil mega akci na koupi vybavení za super ceny!

Před začátkem zimní sezóny jistě přijde vhod pořízení vybavení za bezkonkurenční ceny. Mrkni na nabídku lyží a přeskáčů. Pokud si k lyžím koupíš jakékoliv vázání, dostaneš na něj slevu 20% a ještě ti ho namontují zdarma. Pokud si k lyžím koupíš stoupací pásy, dostaneš na ně slevu 20% a ještě ti je zadara oříznout, aby ti přesně pasovaly na lyže. Když si koupíš přeskáče, dostaneš slevu 20% na vázání i pásy. Sleva 20% se počítá z původních cen, ne ze zlevněných. Slevy se nesčítají a vše platí do vyprodání zásob. Pro získání slevy zadej při objednávce do poznámky heslo "Freeride.cz – výprodej“. Veškeré dotazy můžeš pokládat na email info@boatpark.cz nebo tel 284 826 787604 728 042.

V mega slevě koupíš toto:

Full Tilt Seth Morrison 13/​14 - 6 180Kč
Když je člověk víc jak 20 let jedním z nejlepších lyžařů na světě, musí mít vybavení na které se může maximálně spolehnout. To je důvod proč Seth jezdí celou kariéru ve stejných botech a sám říka "nemohl bych jezdit tak dobře, kdybych je neměl!" Model Seth Morrison je navržen přesně pro jeho styl jízdy, boty jsou maximálně odolné a veškeré komponenty pracují naprosto precizně. Pro letošní rok došlo k vylepšení a zesílení přezek pro lepší tuhost a životnost. Velikosti 265 a 275.
KOUPIT

Full Tilt Hot Dogger 10/​11 - 3 980Kč
Pro freestyle bota Toma Wallische, nejlehčí na trhu
- 6 flex skelet
- skelet ze 3 kusů (spodní část a vrchní spojená klasicky kloubem+plastový jazyk)
- jazyk rozdělen žebry jako kloub na brčku (umožňuje tzv. přirozený flex)
- odklápěcí jazyk pro lepší nazutí a vyzutí přeskáče
- žádný přebytečný materiál (pár Full Tiltů je téměř o kilogram lehčí než jiné boty)
- v nejširším místě botička 99mm
- vnitřní botička z Intuition materiálu: original Full Tilt spirálovitá technologie se přizpůsobí vaši noze a zaručuje perfektní tepelnou izolaci
- vložka pohlcující vibrace a nárazy na dopadech
- dvouosé nastavitení cantingu
- velikost 265
KOUPIT

G3 Empress 115 13/​14 - 6 100Kč
Freeride lyže Empress 115 patří mezi top G3 dámské lyže. Se svými 115mm šířky pod botou patří k nejtlustším lyžím pro ženy v kolekci. Empress 115 je velmi hravá lyže pro freeride s hmotností lyže jen 1,9kg. Tuto hmotnost asi ocení každá lyžařka :-). Díky technologii Rocker a dvouvrstvé titanové výztuži (viz obrázek) se snadno se ovládá a proto se skvěle hodi, jak do náročných podmínek, tak na svahy lyžařského areálu. Horní část lyže je chráněna nylonem, který zvyšuje její odolnost. Délky 165cm, 170cm, 175cm.
KOUPIT

G3 Cake Carbon Hybrid 110 14/​15 - 7 999Kč
Po dlouhá léta nejpopulárnější série G3. District a Cake potěší srdce každého lyžaře či lyžařky. Pro tuto sezónu je v G3 vylepšili karbonovým pásem, který dodá lyžím větší živost. Držitelky mnoha ocenění jistě udělají radost i vám. Cake získaly při svém debutu řadu ocenění i srdce mnoha lyžařek a nyní se vrací s novou karbonovou konstrukcí. S minimální šířkou spolehlivých 110mm a pozitivním camberem Cake snadno poráží konkurenci v hlubokém sněhu. Vylehčená konstrukce a nízká hmotnost šetří vaši energii a zvyšují atraktivitu tohoto modelu. Délky 159cm a 174cm.
KOUPIT

G3 Synapse Carbon 109 15/​16 - 13 900Kč
Nebojte se hluboko zabořit. Tyto freeride lyže nové generace jsou tak lehké, že se s nimi dostanete všude, kam si přejete. Vrhněte se ze svahu s klidem, rychlostí a energií, kterou vám lyže ušetřily při stoupání. Na panenském svahu i cestě zasněženou krajinou, kterou před vámi nikdo neprojel, vás tyto lyže povezou vstříc budoucnosti freeride lyžování. Přidejte se, dokud je čas. Délky 175cm a 185cm.
KOUPIT

G3 Boundary 100 15/​16 - 9 480Kč
Boundary 100 jsou ideální lyže pro opravdové nadšence. Ráno pořádné projet všechny sjezdovky, po obědě si vyšlápnout na pěkný sjezd v terénu. Ať už jste začátečník nebo expert s touto lyží prožijete nová lyžařská backcountry dobrodružství. Díky tvaru s G3 Freeride Rockerem má lyže nízký profil, nadzdvihané špičky a o něco méně nadzdvihlé patky a prohnutí pod nohama. Tyto konstrukční vlastnosti umožňují lyži „vznášet se“ v měkkém sněhu. Délky 178cm, 185cm a 192cm.
KOUPIT

Line Tease totally 13/​14 - 7 200Kč
Lyže Line Tease Totally je výborná lyže pro holky, které se chtějí rychle zlepšovat na jakémkoli sněhu. Line nacpal do Teas řadu výborných technologií, které umožní snadnou, stabilní jízdu po sjezdovce, upravené i rozbité. Můžete jezdit po hranách, anebo se jen tak vozit jak budete mít náladu. A když se vám bude chtít skákat a blbnout v parku žádný problém... ;-) Délky 157cm a 167cm.
KOUPIT

Line SICK DAY 110 15/​16 - 10 900Kč
Freeridovky Line Sick Day 110 je nejuniverzálnější ze Sick Day rodiny, hravá, nosná a snadno ovladatelná lyže s dobrou kontrolou i v tvrdším terénu. Díky své lehkosti dobře použitelné i na šlapání k vzdálenějším svahům. Délky 172cm, 179cm a 186cm.
KOUPIT

METALLICA x ARMADA JJ 2.0 15/​16 - 10 680Kč
Tyhle ultimátní freeridovky vznikly před lety z popudu kamarádů JP Auclaira a Juliena Regniera (odtud název JJ) a i když už Julien není součástí Armada teamu a JP už bohužel není mezi námi, jeho duše pořád bude žít v těchto lyžích a proto se JJ 2.0 stávají skutečně legendárními. Délky 185cm a 195cm.
KOUPIT

Armada VJJ 15/​16 - 8 980Kč
Pozor, ultimátní dámská freeridovka v novém kabátě! Je lehčí, ovladatelnější a stabilnější! Povinná výbava každé holky, která miluje sníh ve tváři, hike a kamzíky. Všichni si mysleli, že oceňované VJJ už nemohou být lepší, ale stalo se. Konstruktéři zůstali u osvědčeného receptu (Hybrid UltraLight Core, AR50 Sidewall, Comp Series Base, Laminate Matrix, 1.7 Impact Edge), zmírnili však klenutí – kolébku špiček a patek (EST Freeride Rocker), tím pádem jsou VJJ 2.0 ovladatelnější a více stabilní i při velkých rychlostech. Délka 175cm.
KOUPIT

Pro více informací navštivte boatpark.cz nebo osobně kamennou prodejnu na adrese Sokolovská 359/​146, 186 00 Praha 8.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...