Získej parádní slevu 20% s freeskibazar.cz!

Zima fičí na plné obrátky, většina snowparků v ČR je v top kondici a freeskibazar.cz nabízí pro prvních 5 nejrychlejších slevu 20% na již tak levné produkty. No není ten život skvělý?

Pro získání 20% slevy na jakýkoliv výrobek zadejte níže uvedené kódy při nákupu na freeskibazar.cz. Každý kód je použitelný pouze jednou, takže slevu získá pět nejrychlejších nakupujících: 88935772, 67780700, 63590808, 24434861, 2305283.

Coreupt Dirty Bastard
původní cena 14 990Kč, nyní 5 999Kč
Často chválená lyže od francouzké firmy CoreUpt. Je skvělá na jibbing a díky titanová destičce pod vázáním disponují velkou odolností na railech. Nicméně tato lyže vás neurazí ani na tvrdé sjezdovce, když budete chtít po ránu zakusit trochu carvingu.

Head Blueberry - Lemon 84SW
původní cena 9 990Kč, nyní 3 799Kč
Head Blueberry-​Lemon 84 jsou pánské twintipové lyže do parku. Tento model vyniká svou rychlostí, protože rychlost není hlavní jenom při závodění. Jedná se o ideální lyže pro jezdce, kteří chtějí začínat s freestylem.

Salomon Threat
původní cena 9 990Kč, nyní 3 499Kč
Model Salomon Threat je opravdovou hrozbou pro freeski konkurenci. Jedná se o full twintip lyže, které jsou primárně určeny pro jízdu ve snowparcích, v u-​rampě, na bednách a zábradlích. S tímhle modelem, ale nemusíte zůstat pouze u freestylu, Threat jsou konstruované tak, aby bylo možno využít je univerzálně a to i mimo snow park.

Armada Cantika
původní cena 14 990Kč, nyní 4 499Kč
Cantika vám odpustí začátečnické neduhy a pomůže se stabilitou a ovladatelností. Tyto Armady uplatní nováčci v parku, ale také v náročnějším terénu. Tvar patek vám zajistí jednoduché položení i následné narovnání z oblouku, zatímco hrana bude pevně držet stopu. Dřevěné jádro je obalené několika vrstvami sklolaminátu, takže můžete očekávat lehkou, ale přesto odolnou konstrukci lyže s ideální pružností.

Armada El Rey
původni cena 14 990Kč, nyní 5 499Kč
Armada El Rey jsou skvělé parkové lyže, které každý začátečník využije na své první zážitky ve snowparku a zároveň s nimi může skvěle projet každý terén na sjezdovce i mimo ni. I když svou stabilitou a ovladatelností se tyto lyže řadí spíše pro nováčky do světa freeskiingu, tak i ve vybavení profesionálů si najdou El Rey místo.

Westige Wild
původní cena 9 990Kč, nyní 4 499Kč
Ani v nejdivočejších barevných snech jste si nevysnila to, co zažijete na skocích a railech ve snowparku s dámskými lyžemi Westige Wild! Výkonná kombinace camberu, celodřevěného jádra, triaxialu, sidewall a extrudované skluznice je tu jen a jen pro Vás!

Nordica double six
původní cena 14 590Kč, nyní 4 999Kč
Nordica Double Six jsou lyže určené na triky ať už ve snowparku, na zasněžené ulici nebo na přírodních překážkách. Tyto lyže využívají možnosti různého prohnutí na patkách a pod botou, proto kombinují camber a rocker tvar a tím snižují šanci chycení hrany při odrazech i dopadech a zjednodušují lyžování v prašanu.

Black Crows Viator
původní cena 18 490Kč, nyní 3 999Kč
Stejně obratné v parku i v různorodém terénu na sjezdovce i mimo ni, to jsou lyže Viator od Black Crows. Pokud chcete hravý pár lyží, které využijete nejen na sjezdovce popřípadě v prašanu mimo vyznačené svahy, ale taky lyže pro občasné parkové věci na skocích nebo třeba na zábradlích, tak jste tu správně.

Elan Olympus
původní cena 18 490Kč, nyní 6 999Kč
The Olympus Mons je nejvyšší hora naší sluneční soustavy, která leží na planetě Mars. Jak už z názvu modelu od světoznámé firmy Elan vyplívá, jedná se o prvotřídní freeride model, určený pro čerstvě napadaný prašan a širé pláně nejvyšších hor.

Westige Cannibal
původní cena 9 990Kč, nyní 4 490Kč
Výkonné pánské lyže Westige Canibal budou díky kombinaci camber profilu, celodřevěného jádra, triaxial laminátu, sidewall hran a odolné extrudované skluznice Vaším nejlepším spojencem při backcountry i tricích v parku. A kamarádi Vás sežerou závistí!

Scott Venture
původní cena 18 300Kč, nyní 5 990Kč
Scott Venture nabízí dokonalý pojezd na všech druzích povrchů. Jedná se tady o allmountain freeski, které jsou univerzální a stavěné tak, aby byly svému majiteli oporou, ať se rozhodne jezdit po ranním "manžestru" nebo brázdit nikým neporušené paseky plné prašanu.

Atomic Charter
původní cen 14 990Kč, nyní 5 990Kč
Atomic Charter dají vašemu backcountry lyžování nový dech. Jsou ideální na jízdu v jakémkoli terénu od krásně upravené sjezdovky za slunného rána až po obtížní prašan v zasněženém lese. Lyže mají odolnou, lehkou a pružnou konstrukci, přesně to, co hledáte, když chcete obratně projet veškerý terén.

Salomon Quest 880
původní cena 7 499Kč, nyní 2 799Kč
Salomon Quest 880 je pánská lyžařská obuv vhodná spíše pro pokročilé lyžaře, už kvůli své tvrdosti (flex indexu) 90. Boty disponují přepínáním pro chůzi a lyžování (ski/​walk). Okolo jazyka, ve vnitřní botičce, se nachází nepromokavý materiál, který udrží vaše nohy v suchu i během jízdy v hlubokém prašanu.

Atomic LF Plus
původní cena 7 499Kč, nyní 2 599Kč
Atomic LF Plus jsou vynikající pánské lyžáky, které nabízejí vynikající vlastnosti pro všechny lyžaře, kteří hledají v první řadě pohodlí, rádi se ale svezou i ve vyšších rychlostech. Boty jsou navrženy pro kontinuální adaptován botičky na nohu svého nositele. Live Fit zóny těsně obepnou nohu a zajistí perfektní držení v každé fázi jízdy. Boty zjišťují precizní přenos síly na lyži. Vhodné pro pokročilé sportovně založené lyžaře, kteří hledají kombinaci komfortu a výkonu.

Full tilt Drop kick
původní cena 10 990Kč, nyní 4 499Kč
Drop kick jsou boty pro jezdce, kteří jezdí v parku i na sjezdovce. Ochrana proti úrazům holení je samozřejmost. Tento model doporučujeme pro jeho měkkost a pohodlnost.

Salomon Quest 80Woman
původní cena 7 490Kč, nyní 2 499Kč
Salomon Quest 80W je dámská sjezdová obuv vhodná spíše pro pokročilé lyžařky, už kvůli své tvrdosti (flex indexu) 80. Boty disponují přepínáním pro chůzi a lyžování (ski/​walk). Okolo jazyka, ve vnitřní botičce, se nachází nepromokavý materiál, který udrží vaše nohy v suchu i během jízdy v hlubokém prašanu.

Atomic LF Plus Woman
původní cena 7 499Kč, nyní 2 499Kč
Atomic LF Plus W jsou vynikající dámské lyžáky, které nabízejí vynikající vlastnosti pro všechny lyžařky, které hledají v první řadě pohodlí, rádi se ale svezou i ve vyšších rychlostech. Boty jsou navrženy pro kontinuální adaptován botičky na nohu svého nositele. Live Fit zóny těsně obepnou nohu a zajistí perfektní držení v každé fázi jízdy. Boty zjišťují precizní přenos síly na lyži.

Nordica Double Six
původní cena 7 990Kč, nyní 2 799Kč
Model Double Six je skvělou freestylovou unisexovou botou. Pevný skelet s progresivná flexí 80 až 110 zaručuje univerzálnost pro použití v agresivní i odlehčené jízdě. Skvělá ovladatelnost lyže i stabilitia. Skelet je složený ze tří částí pro snadný vstup do boty. Dvě posuvné pozice u přesky zaručují pevné sevření nohy. S šířkou boty 100 milimetrů se jedná o sportovní botu pro zkušené freestylery.

Mrkněte na celou nabídku freeskibazar.cz zde!
Pro získání slevy zadejte při nákupu jeden z těchto 5-​ti kódů. Po první aktivaci je již kód neplatný, takže kdo dřív přijde, ten má slevu:
88935772, 67780700, 63590808, 24434861, 2305283.

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...