End of Summer na Freejumpu - změna data

Napadá Vás bláznivější nápad, než ukončit léto rovnou na sněhu? Pokud ne, doražte všichni v neděli 31.srpna na FREEJUMP!!

Připravili jsme si pro Vás na ukončení letní sezóny na Freejumpu foto a video shooting , takže může každý nasbírat fotky a videa. Netradičně akce neproběhne na kartáčích, ktrerých máme za celé léto určitě plný zuby, ale proběhne na sněhu!! Sníh bude jak na railu, tak i na odrazu velkého skoku. Ideální možnost jak se připravit na přechod z kartáče na sníh, tak toho koukejte využít! Fotit bude Jirka “Novas” Novotný a natáčet Ondra Pekárek. Součástí programu dne bude i JAM, ve kterém máte možnost vyhrát věcné ceny ze od našich sponzorů. Pro párty chtivé jedince proběhne afterpárty v Beach baru Mlékojedy.

Hlavním sponzorem akce není nikdo jiný než BIG SHOCK, díky kterému budete mít celý den energii na rozdávání!! O věcné ceny se postaral skateshop SNOWBITCH.cz a DRAGON, který nám pro Vás věnoval věcné ceny v hodnotě 10 000Kč!!!!

Vstupné za nic, skočné 150Kč. Začínáme v 10:00!

Bude určitě na co koukat, jak ve dne, tak i v noci. Budeme i grilovat a točit pivo, tak vemte svoje drahé polovičky a vidíme se na FREEJUMPU!!!!

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...