Moreboards Stubai Premiere 2012

Rok se s rokem sešel, léto uteklo jako voda a naše zraky opět směřují k blížící se zimě. Na první sníh v čr si ještě počkáme, ale Moreboards Stubai Premiere je už za dveřmi.

Celá paráda se bude konat ve dnech 19.10.-21.10.2012 ve středisku Stubai v rakouských Alpách a těšit se můžete na:

Creative Snowpark Setup and DC Jib Garden

Zdejší shapeři jen a jen pro vás postavný solidně vytuněný snowpark, který bude obsahovat kvanta railů, box, či skoků pro jezdce všech úrovní. Ať jsi začátečník, pokročilý či profík, tady si najdeš to svoje a užiješ tři dny perfektního pojezdu. Hned u stanice lanovky Eisgrat vyroste stanové městečko více jak 40-​ti firem, kde můžes zadarmiko otestovat nový cajky nebo poshredit v DC Jib Garden.

Závoduchtivý jezdci si užijí například na Billabong Surprize Jam nebo Skullcandy Trick Sessions. Za zmínku stojí i Salomon Warm-​up Runs s profíky ze snb scény.

Mando Diao DJ Team, Nasty Mondays, Drunken Masters & Co

Line up pro dvě mega párty v Neustiftu je potvrzen. Na pátek si připravili mejdan Nasty Mondays s Drunken Master před hlavním headlinerem Mando Diao Dj Team, kteří se postarají o sobotní zábavu společně s Wax Wreckaz.

V prodeji jsou balíčky cenově výhodného ubytování, permice a party ticketu. Více info o této akci naleznete ZDE. Kompletní info o celém openingu najdete na stubai-zoo.com. Ať už to vypukne!

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...