Rockstar Summer Jib v Jablonci nad Nisou

V letošním neskutečném horku přijde určitě vhod trochu osvěžení. Opět po roce se můžete těšit na pohodovou akcičku Rockstar Summer Jib v sobotu 22.8.2015!

Jablonec nad Nisou bude po roce opět hostit oblíbenou pohodovou akcičku kombinující koupání v přehradě a poježdění na opravdovém sněhu. Díky podpodě Rockstar Energy a cestovní kanceláři PUXtravel.cz vám můžeme přinést funny Summer Jib, který se bude konat v jedinečném prostředí Slunečních lázní na jablonecké přehradě.

Přihlásit se může každý, kdo si chce užít parádní jibovačku uprostřed léta a zkombinvat tak letní jibbing, koupačku a večerní párty pod otevřeným nebem v jeden den na jedinečné překážce, která je momentálně ve výrobě.

Na co se můžete těšit?Zapomeňte vyhrocené intergalaktické závody s hrozbou zranění a zbytečného stresu. V Jabloneci vás bude čekat friendly akce na speciální jib překážce a na kvantech sněhu doveženém z liberecké Homcredit arény. Komu bude horko, může se osvěžit v přehradě, která je pár kroků od překážky. Chybět nebudou věcné ceny a záruka kvalitní večerní zábavy. Pro inspiraci mrkněte na videjko z loňska:

Spíkovat nebude nikdo jiný než Maty Vránek, takže o vtipné hlody nebude nouze. Po skončení závodu se nebude nikam odcházet, ale rozjedeme parádní Jagermeister afterparty. Registrace a info hledejte na adrese milis@freeride.cz. Startovné bude činit 100 kč a v ceně bude oběd z grilu, pivko a energie od Rockstaru. Těšíme se na vás opět v Jablonci nad Nisou na přehradě! Nezapomeňte svou účast potvrdit i na facebooku zde!

Program:
sobota 22.8.2015
14:30 - 15:15 registrace + trénink
15:30 - 16:30 kvalifikace
17:15 - 18:00 finále
18:30 vyhlášení výsledků
19:00- 23:00 Jagermeister Afterparty

Závěrem se sluší poděkovat partnerům a sponzorům akce Rockstar Energy, Jagermeister a cestovní kanceláři PUXtravel.cz!

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...