Winter Sport Festival – registrace otevřena!

Polish Freeskiing Open, který je znám mezi freeskiery po celé Evropě vstupuje v roce 2016 do zcela nového formátu. Kromě freeski byly přidány kategorie snowboard a bike!

Rok 2016 píše novou historii PFO, závodu, který do Polska přivedl během 12-​ti let své historie jména jako Henrik Harlaut, Paddy Graham, Oscar Scherlin, James Woods, Roy Kittler, Markus Eder, Jonas Hunziker, Cyrill Hunziker, Steffen Hamre, PC Fosse, Matti Till, Rico Schuler, Ponuts Penttila, Erik Lundmark a mnohé další.

Letošní ročník pod novým názvem Winter Sport Festival se uskuteční 19.-20.2.2016 na big airu na hlavní sjezdovce střediska Kotelnica Białczańska – nejpopulárnějšího střediska v Polsku ležícím blízko Zakopaneho, kde se letos potkají freeskieři, boarďáci a bikeři. Skok vznikal v kooperaci se Szczepanem KarpielemJankem Krzysztofem. Vedle kickeru vyroste kompletně nová rail arena pro rail jam. Na vítěze čekají ceny v hodnotě přes 7 000 EUR. Závod je součástí AFP World Tour a polského mistrovství ve freeski. Jezdci se mohou registrovat na www.wsfest.pl. Sledujte nás také na www.facebook.com/ski2diewww.instagram.com/wintersportsfestival

Hlavní sponzor: Kotelnica Białczańska
Sponzoři: Thule, Head, The North Face, Armada Skis
Partneři: Supersnow, PZN, PSF, AFP

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...