Big Snow Jam 2013

Reportík z akcičky konané v dubnu ve francouzském Risoulu!

Začátkem dubna proběhl ve francouzském Risoulu 3. ročník ride festivalu Big Snow Jam. Týdenní akce v Alpách mixuje lyžování, snowboarding, párty, koncerty, workshopy a spontánní akce na svahu i na apartmánech. Letos si dubnový Big Snow Jam užilo přes 350 riders a ride chikcs z Česka a Slovenska. Headlinerem line-​upu byli DJ WichEktor. Z highlightů na svahu určitě stojí za zmínku Bikini Ride. Skvělá atmosféra akce je dobře vidět na videu. 

Výbornou atmosféru měli taky koncerty a to jak open air na aprés ski, tak i originální punk rock session v lyžárně se skupinou Overhype. Big Snow Jam je ale není jen párty Alpách - denně bylo na programu několik workshopů s celkem 17 instruktory. Díky čerstvému prašanu mohl proběhnout freeride workshop a hodně se líbili taky seance ve snow parku ve Varsu.

Ze všech tří letošních jamů vyšlo počasí opravdu nejlíp na Big Snow Jam Original 2013 v dubnu v Risoulu. Málokdy se stane, že začátkem dubna chytneš ve francouzských Alpách čistej blue bird. Co se řádění v prašanu týče, únorová seance v Puy St. Vincent, kdy za týden napadlo přes metr sněhu už stejně konkurenci mít nemohla, ale 25 čísel na závěr sezóny rozhodně potěšilo. Pokud by Tě zajímalo podrobnější info o freeride v Risoulu nebo Varsu, mrkni na recenzi.

Koncem týdne, jsme z Risoulu vyrazili na výlet do Cannes. Za jeden den jsme tak stihli jízdu na svahu, koupání v moři, červený koberec a kolotoč rulety v kasinu. Zážitků bylo spoustu, ty co jsme zachytili fotoaparátem nejdeš v galerii.

Na závěr reportu posílám velkej dík všem, kteří jeli. Sešla se výborná párty lidí, které baví se bavit na horách. A pokud bys se Ti líbilo s Big Snow bandou vyrazit i v létě kontroluj beach fest Summer Jam.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...