Czech Girls Kaunertal Opening

O uplynulém víkendu si dala na rakouském ledovci Kaunertal dostaveníčko sněhuchtivá děvčata z Čech a jejich řádění je popsáno v následujícím reportu...

No, i když kluci byli v početní převaze, víkend na Kaunertale byla opravdová holčičí show. Záchvaty smíchu počínaje a striptýzem v kabrioletu konče. Ale od začátku.

Do poslední chvíle se řešilo kdo a jak jede nebo kde složíme hlavy, ale přece jen jsme v pátek vyjeli. Bohužel to tentokrát nevyšlo Zuzičce, Naně, Simče a Pétě, ale akce to rozhodně nebyla poslední, takže na jejich fotky se mužete těšit do příště. Bydleli jsme různě rozházeně, velká holčičí část v Kaunsu s klukama skicrossařema, kteří z našich vařících a uklízecích schopností nebyli dvakrát nadšeni, za což se jim tímto omlouváme.

Chytli jsme parádní počasí, totální azuro, takže nás všechny pěkně pálila držtička. Než jsme dorazili napadlo tak dvacet čísel, takže se daly trochu freeridy, ale jinak bylo zoufale málo sněhu, vlastně celý park byl postavený z ledu. Naštěstí bylo docela teplo, takže třeba dopady nebyly tak tvrdé, jak jsme čekali. Co se ježdění týče, většinou jsme blbli v rail parku. Plastová trubka, piknikáč, speed rail, barel, bedna, céčko. Byli jsme docela banda, kromě Báry, Zuzky, Káji, Terky, Alči a Hanči navíc Bezmozek, Milis, Cablo, parta z neklidu a snowboarďák Matěj. Bezmozek parádně radil holkám a tak byl vidět mega progres. Všechny přejížděly bedny, piknikáč, plastovou trubku a odvážily se i na speed. Bára ohromila přítomné superparádní 270 na piknikáč, Alča odpověděla switch náskokem, no, všichni čuměli. Na skokách se lítalo většinou rovně, ale zato daaaaaaleko.. Kdo ale diktoval na big airu byl právě Jarda Pekař, který své přezdívce opravdu ostudu neudělal, co jsem zahlídla luxusní cork 7 far mute nebo cork 9 reverstail, kdyby nespadl na hlavu při jednom pokusu, bůhví, co bysme od něj ještě viděli.. Matěj Novák frontside 7 taky dost slušně.. Dalším plodným objektem byl položený wallride, který zabil Milis a pan kameraman, mrkněte na fotky..

Holky za své snažení dostaly krásné hadříky a čepice od Armady a Nikity, navíc helmy Roxy a spoustu stickerek. Taky jsme uspořádali takový brainstorming, holky vymýšlely nové triky do Red Bull Slopestylu, který očekávejte tuto zimu a info už brzyyyy..

A co jsme dělali kromě ježdění? V obýváku, který měl tak čtyři na pět metrů se sešlo přes dvacet lidí a slyšela jsem hlášky typu větší kalbu jsem nikdy neviděl, no, představte si to sami, a hádejte kdo dá dvě deci hruškovice na ex? Také jste přišli o freeskiingoý striptýz. Holkám bylo v kábru po cestě z kopce trošku vedro, tak to jednoduše rozjely a ostatní auta troubila a fotila a točila...teda všechna auta až na ta policejní, ta to opravdu moc neocenila..

Tak to je konec, někdy příště čááááu

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...